De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

SHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetFREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HJG DRESCHERGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerPreston Innovations.BAITSHOP.NLWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDMarcel vd EyndeT Wisentbos Dronten

De Voorn

Voorn is een verzamelnaam voor een aantal vissoorten eigenlijk behorende tot de karpers. Voorn wijst niet op een apart geslacht, familie of soort, maar is een naam in de volks- en vissersmond gebruikt voor een aantal vissen die gelijkaardige kenmerken hebben. Zo hebben, op de serpeling en de bittervoorn na, de meeste voorns oranje of roodachtige vinnen.

Lees meer: De Voorn

CHAMPION FEEDHengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROHJG DRESCHERBAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WassePreston Innovations.