De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Wormenkwekerij WassePreston Innovations.Maver EvezetT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeHJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSBAITSHOP.NLHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

De Snoekbaars / Zander

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

Lees meer: De Snoekbaars / Zander

Preston Innovations.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeHJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROCHAMPION FEEDBAITSHOP.NL