De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

GURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLHengelsport SappemeerSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.HJG DRESCHERMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseCHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

De Snoekbaars / Zander

De Snoekbaars, voorheen ook wel zander genoemd (of Sander) is een in de Benelux voorkomende vis.

De Snoekbaars is langgerekt en rond van vorm en heeft een puntige kop. De kleur van de Snoekbaars is afhankelijk van de bodem, de lichtintensiteit in het water en de helderheid van het water.

De kleur kan zilvergrijs tot goudbruin zijn en hij heeft vage donkere dwarsstrepen, die bij oudere exemplaren vervagen. Hij heeft twee rugvinnen, waarvan de voorste harde stekelige stralen heeft.

Lees meer: De Snoekbaars / Zander

Marcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERSHengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.HJG DRESCHERVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetBAITSHOP.NLWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenCHAMPION FEED