De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

HJG DRESCHERWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerBAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaFREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndePreston Innovations.CHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.

De Snoek

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

Lees meer: De Snoek

Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenHJG DRESCHERHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDHengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseBAITSHOP.NL