De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

BAITSHOP.NLVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaT Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd EyndeHJG DRESCHERWormenkwekerij WassePreston Innovations.CHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Maver Evezet

De Snoek

De snoek is een grote zoetwatervis uit de familie snoeken. Het is een van de roofvissen die in België en Nederland voorkomen. De snoek is daarnaast in delen van Europa, Azië en Noord-Amerika te vinden. De snoek is een zoetwatervis en heeft een karakteristieke, torpedo-achtige lichaamsbouw. Snoeken kunnen 15 jaar oud worden.

De snoek heeft een karakteristieke bouw; een zeer langwerpig, torpedo-achtig lichaam met kleine vinnen en een kenmerkende snavel-achtige bek. De rug- en aarsvin zijn bijna symmetrisch en naar achteren geplaatst. De onderkaak is duidelijk langer dan de bovenkaak en steekt uit.

Lees meer: De Snoek

Saga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERCHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenMaver EvezetSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndePreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerBAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.