De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Hengelsport SappemeerHJG DRESCHERSaga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.T Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Maver EvezetCHAMPION FEEDSHIMANO AEROFREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij Wasse

Barbeel

De barbeel is de afgelopen 5-6 jaar "herontdekt" door de sportvisser. Doordat de waterkwaliteit verbetert is, een belangrijk gegeven voor de barbeel, is deze vissoort weer te vinden op de grote Nederlandse rivieren. En meteen als een olievlek heeft hij zich verspreid op alle rivieren en riviertjes die met de Waal en IJssel in verbinding staan.

Lees meer: Barbeel

Barbeel vissen (Frans Vogels)

In het vorige artikel heb ik een korte algemene inleiding gegeven over de barbeel. Graag had ik daar nog ruimte gehad voor een zeer belangrijk aspect in de barbeelvisserij, namelijk de zwakke kant van een barbeel. Diegene die al eens het genoegen hebben gehad een barbeel te vangen, weten waar ik op doel.

  

Lees meer: Barbeel vissen (Frans Vogels)

Hengelsport SappemeerSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd EyndeBAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.Maver EvezetGURU Knowledge is power.