24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROMaver EvezetGURU Knowledge is power.Nytro FishingMarcel vd EyndeJWP WaterserviceSaga-the-game-changer - Cresta

Interview met Fokke Visser

Interview met Fokke Visser.

Ik ben samenwonend heb 2 dochters en 2 stiefdochters .mijn hobby’s  zijn voetbal kijken darts en veel sport en mijn grootste hobby en passie is vissen. Als werk ben ik voorman bij de gemeente .

Lees meer: Interview met Fokke Visser

Interview Berend-Jan Spijkers

Ik woon samen met mijn vrouw Henny in Brucht bij Hardenberg in een boerderijtje wat vroeger van mijn schoonouders was. We verzorgen samen nog steeds mijn schoonmoeder die enkele weken terug 100 jaar geworden is. We hebben een zoon en twee kleinkinderen. Ik ben 72 jaar oud maar nog jong van geest Ik heb natuurlijk allang AOW maar ben nog zeer actief op velerlei gebied.

Lees meer: Interview Berend-Jan Spijkers

Interview Jacob Jansen

Mijn naam is Jacob Jansen woonachtig in Oude Pekela. Ben 51 Jaar en getrouwd met Anja. Verder heb ik een zoon van 24 Ramon. Ik ben Werkzaam ben ik bij Eska in Hoogezand , als papier maker. Wanneer je een ordner hebt van Leit zo feen boek met een harde kaft is de kans groot dat het karton hier in afkomstig is uit Hoogezand Sappemeer.

Lees meer: Interview Jacob Jansen

Interview Jan Verbruggen

ik ben woonachtig te Beerzel ( Belgie ) jaren lang ben ik consultent geweest voor de firma Spro , tot ik voor kort de kans kreeg vertegenwoordiger- consultent voor de firma Preston Innovation aangeboden kreeg. Mijn enige hobby is natuurlijk vissen waar ik wel in een extreme vorm mee bezig ben.

Lees meer: Interview Jan Verbruggen

Interview Bas Supheert. ( Witvissers Wedstrijden N.O.M Nederland)

Ik woon nog deels bij mn ouders en deels bij mijn vriendin waar ik nu een goed half jaar mee ga.

uiteraard is mn grootste hobby vissen.

ik ben werkzaam in de mobile Telecom en geef leiding aan een aantal teams die er zorg voor dragen dat we met zn allen onze oa smartfones kunnen gebruiken om onze vangsten direct te kunnen delen op het social media.

Lees meer: Interview Bas Supheert. ( Witvissers Wedstrijden N.O.M Nederland)

Interview met Lennard Fransen.

Mijn naam is Lennard Fransen, 23 jaar oud en Master student Business Administration, specialization Strategic Human Resource Management aan de Raboud universiteit te Nijmegen. Dit is dan ook de stad waar ik (in een studentenhuis) woon. Hiervoor heb ik in Groningen en Tsjechië gestudeerd en gewoond welke locaties ook niet echt dichtbij mijn visspullen waren.

Lees meer: Interview met Lennard Fransen.

Interview Ronald van Leeuwen.


Ik woon samen met mijn vrouw en 2 kinderen in de parel van de Betuwe onder de rook van Tiel. Ik ben werkzaam als Teamleider Inbouwspecialisten voertuig elektronica en mijn hobby's zijn vissen, muziek maken en natuurlijk mijn gezin.

Lees meer: Interview Ronald van Leeuwen.

Interview Danny Vancraenendonck (Belgie)

Ik ben sinds 5 jaar woonachtig te Beerse met mijn vrouwtje Hermine.  We hebben een samengesteld gezin met 2 jongens van 20j en 2 meisjes van 17j. Buiten het vissen probeer ik mijn conditie een beetje op peil te houden met wat fitness en wandelen.

Als aankoop verantwoordelijke ben ik tewerkgesteld bij Maes nv een groothandel in auto-,industrie-,reinigings- en landbouw onderdelen.

Lees meer: Interview Danny Vancraenendonck (Belgie)

Interview Stefan Altena

Ik woon samen met mijn vrouw en zoontje in Wierden. Mijn grote hobby is vissen. Daarnaast houd ik ook van een potje Speedsoccer. Ik heb van mij hobby mij werk gemaakt: Ik ben vertegenwoordiger voor Svendsen Sport, een deense groothandel in visartikelen.

Lees meer: Interview Stefan Altena

Interview Gerard Exel

Ik woon in Emmen, ben getrouwd met Sophia en wij hebben 2 zoons , 1 kleinzoon en nu ook 1 kleindochter. Van beroep ben ik tandtechnicus en werk als zodanig

Naast vissen speel ik een klein beetje darts, maar dat stelt niet zoveel voor..

 

 

Lees meer: Interview Gerard Exel

Interview Wim Fuhler.

Ik ben Wim Fuhler ben 30 jaar oud en woon samen met Rona en onze labrador ,Kaylo in Klazienaveen.Naast het vissen ben ik gek van autosport en dan met name Formule 1 ook doe ik in de winterperiode wanneer ik tijd heb aan zaalvoetbal met team met allemaal voetballers van vv Klazienaveen.Het team heet BAZW ( beter af zonder Wim) Dit zegt misschien iets over mijn voetbal kwaliteiten ;-) ,maar desondanks vind ik dit naast het vissen een leuke bezigheid.

 

Lees meer: Interview Wim Fuhler.

Interview Geert Enting.

Ik ben 49 jaar, geboren, getogen en nog steeds woonachtig in het Drentse Eext. Ik ben getrouwd en heb 2 dochters van 5 en 8 jaar oud. Ik werk als werkvoorbereider bij ingenieursbureau Grontmij, en houd me daar vooral bezig met het schrijven van bestekken op het gebied van de weg- en waterbouw. 

Binnen onze plaatselijke hengelsportvereniging, HSV de Schaopwas, ben ik actief als wedstrijdvisser, bestuurslid en lid van de wedstrijdcommissie.

Lees meer: Interview Geert Enting.

interview Henk Roskam

Ik ben 55 jaar getrouwd met Lucia  en woon  in Oostvoorne, Zuid-Holland. Ik ben werkzaam in de wegenbouw als vakman wegenbouw wat een mooi woord is voor grondwerker.Er gaat zoveel tijd in het vissen zitten dat er weinig ,zo niet geen tijd overblijft voor andere hobby’s

 

Lees meer: interview Henk Roskam

Interview met Bert de Mulder. (Wk feeder België)

Ik ben 39j en woon samen met mij vrouw Magalie en dochter Tine (10j oud) in Hillegem (Belgie niet ver van Gent). Zij steunen mij heel erg bij het vissen, ik ben hen dan ook dankbaar. Zelf ben ik werkzaam in de bouwsector als engeneer. Ik ga ook graag eens fietsen maar heb momenteel te weinig tijd.

 

Lees meer: Interview met Bert de Mulder. (Wk feeder België)

Interview met Arjan Klop

Ik ben afkomstig uit Sprang-capelle(Brabant), maar woon samen met mijn vrouw Danielle alweer meer dan 5 jaar in Groot-Ammers(zuidholland) ben de trotse vader van Julia (bijna 3) Ben vanaf mijn 19e werkzaam in de hengelsport branche.

Lees meer: Interview met Arjan Klop

Interview Paul v Gael

Ik woon in Turnhout ben al sinds 1989 getrouwd met Ann Geenen (die me ook veel steunt in de visserij) en heb 2 kinderen een zoon en een dochter.Werk als metaal arbeider (ploegverantwoordelijke) bij Allard Europe al bijna 26 jaar.

Hobby’s heb ik 2 op de 1ste plaats wedstrijdvissen en als 2de mijn pc en sattelietontvangers. 

Lees meer: Interview Paul v Gael

Interview met Jan Broes.

In mijn dagelijkse leven ben ik een laboratoriummedewerker in het ziekenhuis, doe allerlei testen in bloed, serum, urine, etc..

Mijn hobby’s zijn uiteraard vissen, maar ook fietsen, koken, televisie kijken.
Ik woon zelfstandig in Nieuwegein.

Lees meer: Interview met Jan Broes.

Intervieuw met Jarno Enting

 

Jarno Enting.

Ik ben 37 jaar oud, getrouwd, 2 dochters van 4 en 6 jaar. Door de week ben ik werkleider in het groen bij Wedeka in Ter Apel, een sociale werkplaats. Mijn eerste keer vissen kan ik mij niet herinneren. Waarschijnlijk heeft mijn vader mij een hengel in de handen gedrukt toen ik een jaar of 4 was. Vissen zit in het bloed van de familie Enting.

Lees meer: Intervieuw met Jarno Enting

Interview met Ramon Ansing

Ramon Ansing

Mijn naam is Ramon Ansing en woon sinds een jaar in het centrum van roden. Inmijn dagelijkse leven werk ik bij Kuperus Hengelsport in Leek, daardoor ben ik dus de hele week met vissen bezig.Iets anders dan vissen doe ik dan ook eigenlijk niet, of beter gezegd ik heb er de tijd niet voor (behalve af en toe een avondje opstap dan).

 

Lees meer: Interview met Ramon Ansing

Interview met Henk Dunnink

Henk Dunnink.

Ik woon  mijn hele leven al in Rouveen (48 jaar) waarvan de laatste jaren  samen met Wilma en onze tweeling Dani en Conner. Tot 1 maart ben ik nog werkzaam bij Raven in Steenwijk en dan ga ik weer voor mijzelf beginnen als glazenwasser.

Mijn grote hobby is natuurlijk vissen maar daarnaast mag ik ook graag fotograveren vooral in de natuur 

Lees meer: Interview met Henk Dunnink

Interview Cor Kraaij

Ik ben geboren en getogen in het kleine gehuchtje Woerdense Verlaat, wonende aan het riviertje de Kromme-Mijdrecht heb ik hier mijn hele leven tot nu toe hier doorgebracht. Ik ben veertig jaar werkzaam in de metaal. Hier ben  ik de eerste 20 jaar als gereedschap/stempelmaker begonnen om daarna als productieleider de resterende 20 jaar vol gemaakt te hebben.

 

Lees meer: Interview Cor Kraaij

Interview William van Tongerlo

 

William van Tongerlo

Ik ben getrouwd met Carola en wij hebben een zoon van 10 genaamd Mick ik ben zelf 38 jaar en vis al 30jaar wedstrijdvissen ben ik gaan doen rond mijn 20ste ik ben op dit moment thuis

 

 

Lees meer: Interview William van Tongerlo

Interview met Klaas Mozes

 

Klaas Mozes.

Ik ben 40 jaar ben getrouwd en heb 2 mooie dochtertjes. Vanaf mijn 6e jaar ben ik al besmet met het visvirus. Nog een hobby van mij is de nazorg van weidevogels. Ben werkzaam in een hengelsportzaak .Altijd met vissen bezig kan men wel zeggen. Secretaris van onze hengelsport vereniging.

 

Lees meer: Interview met Klaas Mozes

Interview met Frank van Waelderen

 

Frank van Waelderen.

Ben geboren in Turnhout, woon al sinds mijn 28e met mijn vriendin Carine in het gezellige Oud Turnhout. Buiten het vissen doe ik nog een beetje aan fitness, maar de rest van mijn vrije tijd word volledig opgeslorpt door de hengelsport. Als gemeenteambtenaar ben ik tewerkgesteld hier in mijn eigen gemeente.

 

 

Lees meer: Interview met Frank van Waelderen

Interview met Jo Adriolo

 

Jo Adriolo 

Ik kom uit Heerlen en ben getrouwd met Monique en heb een dochter Jodie. Ik ben 44 jaar , en ben eigenaar van een hengelsportzaak, Adriolo hengelsport. Het vissen neemt zoveel tijd in beslag dat er geen andere hobby bij mogelijk zou zijn.

 

Lees meer: Interview met Jo Adriolo

Interview met Cor Kalkman

 

Cor Kalkman

Ik ben 59 jaar oud, al vele jaren getrouwd met mijn vrouw Nel. Twee prachtige dochters Sabrine en Tanja en inmiddels een kleinzoon genaamd Dex.Ben begonnen met vissen als een heel klein ventje van een jaar of 5. Gestopt met werken als slager in januari 2010. Naast het vissen ook graag weg met de boot.

Lees meer: Interview met Cor Kalkman

Interview met Anja Groot

Anja Groot

Ik ben 25 jaar en woon nog bij mijn ouders thuis in Heemkerk. Ik vis al sinds ik een hengel in mijn handen kon houden. Dit was al op 4 jarige leeftijd  Ik ben werkzaam bij Stichting Tabijn. Onder deze stichting vallen heel veel scholen en buitenschoolse opvangen.  

 

 

Lees meer: Interview met Anja Groot

Interview Jan van Schendel

 

 Jan van Schendel

Ik ben 56 jaar. Ik ben getrouwd met Rossitza en heb twee kinderen. Een dochter, Milena en een zoon, Robin.

Al mijn hele leven ben ik (bijzonder fanatiek met vaak wel 100+ wedstrijddagen per jaar) wedstrijdvisser geweest. Sinds een jaar of 8 is de vistijd voor mezelf vervangen door tijd die ik steek in mijn werk als bondscoach. Een heel intensief visleven dus waarnaast geen tijd en plaats is voor andere hobbies.

Lees meer: Interview Jan van Schendel

Gooitzen Hager

 

Gooitzen HagerHallo ik ben Gooitzen Hager, getrouwd en heb 2 schitterende dochters. Mijn leeftijd 51 jaar, ik ben al vele jaren werkzaam als beveiligingsbeambte bij Securitas, welke mij gestationeerd hebben bij het hoofdkantoor van KPN te Groningen

 

 

Lees meer: Gooitzen Hager

...Henk Enting

 

Henk Enting, geboren en getogen in Eext, 44 jaar en mijn grote hobby is net als jullie vissen, wedstrijdvissen en in de winter roofvissen. 

Ik ben werkzaam bij het waterschap als onderhoudsmedewerker, ook doe ik daar visserijkundige onderzoeken voor de KRW.

Lees meer: ...Henk Enting

Erwin Sikkes

 

Ik ben Erwin Sikkes inmiddels 39 jaar jong en geboren in Beerta een klein plaatsje in het Oost-Groningse, ben inmiddels 15 jaar werkzaam bij KPMG Accountants is Groningen, houdt me daar voornamelijk bezig met advisering en fiscaliteiten in de MKB praktijk. Woon inmiddels 21 jaar samen met Alida en heb twee zoons Joran en Rowen van 9 en 5 jaar, die inmiddels ook het vis virus te pakken hebben gekregen.

Lees meer: Erwin Sikkes

... Gerrit Evers

 

Gerrit EversMijn naam is Gerrit Evers. Ik woon in Kloosterhaar, Overijssel met Anita (Mamaloe) en onze dochter Lobke. Aan de rand van ons mooie dorp in een twee onder-een-kap met een te kleine schuur of te veel visspullen.

Lees meer: ... Gerrit Evers

Marcel vd EyndeNytro FishingGURU Knowledge is power.JWP WaterserviceMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROSaga-the-game-changer - Cresta