De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Preston Innovations.Hengelsport SappemeerBAITSHOP.NLWormenkwekerij WasseMaver EvezetGURU Knowledge is power.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - Cresta

Uitslagen

Geertje Veenstra Federatief Kampioen Dames 2021.

Afgelopen zaterdag vond het Federatief Kampioenschap Dames plaats in het Ommerkanaal bij Ommen. Het weer zat mee, de vis liet zich echter lastig vangen. De 16 deelnemers wisten gezamenlijk 2.480 gram vis te vangen.

Om de wedstrijd zo eerlijk mogelijk te laten verlopen, hebben we voor het eerst gebruik gemaakt van een aantal zogeheten blokkers. Doordat 2 blokkers aan het begin en 2 blokkers aan het eind van het parcours meevisten, werden de kopplekken opgeheven, waardoor de kansen voor alle deelnemers gelijk waren. Dat dit een goede maatregel is, bleek wel uit de vangsten van een van de blokkers (Demi Jansen)! Deze werd namelijk de grote winnaar. Uiteraard telde zijn vangst van ruim 6 kilogram vis niet mee voor de wedstrijd. 

Federatief Kampioen 2021

Winnares van het Federatief Kampioenschap Dames 2021 werd Geertje Veenstra met 450 gram vis. Tweede werd Josanne Goorman met 390 gram vis en de derde plek was voor Sita Sadhoe met 370 gram vis.
 

Jeugd

Om het wedstrijdvissen onder de jeugd te stimuleren waren er 2 extra geldprijzen beschikbaar gesteld. Josanne Goorman en Kyra Keijzer waren de gelukkigen die deze prijzen wonnen. Voor Kyra was het haar eerste Federatieve Kampioenschap, dus een prestatie om trots op te zijn.
 

Uitslag

Hengelsport SappemeerPreston Innovations.Maver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.HJG DRESCHER