Uitslagen

Wim Heulens Tiels Kampioen 2020.

Vandaag werd gevist het Open Tiels Kampioenschap.

Ondanks alle corona maatregelen verliep de loting vrij vlot waarna iedereen zijn nummer op kon halen en zich naar de waterkant kon begeven.

Het deelnemersveld bestond uit 96 man de onderlinge afstand was 30 meter.

 

Tiel

 

Dat het een taaie strijd zou gaan worden was bij voorbaat bekend op de wisselende vangsten van de af gelopen weken kon men geen pijl trekken.

Maar zoals altijd komt er weer een kampioen uit de strijd. Titelverdediger Kurt Kricke was ook dit jaar weer van de partij hij nam plaats in het C vak en wist ook dit jaar zijn vak te winnen.

Het B vak voor de strak vissende Jeroen Gruis hij kwam wat laat opgang maar wist vooral het laatste uur een visje te vangen.

Het D vak was vandaag veruit het slechtste en werd gewonnen door Danny v Cranendonk.

Groote winnaar was vandaag onze zuider buurman Wim Heulens deze Belgische crack wis het A vak op nummer 3 te winnen met overmacht en werd hierdoor de terechte nieuwe Tiels Kampioen.

 

Hier onder de volledige Uitslag:

 

Tiel

 

 

 

 

 

 

 

Wormenkwekerij WasseCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERSHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Saga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLMaver EvezetSHIMANO AEROHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.T Wisentbos Dronten