Uitslagen

De gescheiden koppel Winschoterdiep van Hengelsportsappemeer

Vandaag de gescheiden koppel Winschoterdiep van Hengelsportsappemeer .
Het was vandaag een zeer moeilijke wedstrijd met en de kou en straffe wind over het water vielen de vangsten niet mee .
Maar met 32 koppel werd er vandaag gestreden en door een paar mooie bonus vissen aan karper toch nog leuke kilo's op de weegschaal omdat het een gesloten tijd is voor de Baars en Winde .


En wat vang je dan Winde en Baars grrr.  maar het is niet anders .
Met dank aan Paul Kruger voor het uitrekenen van deze uitslag van deze gescheiden koppel.
En de winnaars gefeliciteerd met jullie vangsten ook al was het moeilijk vandaag met de kou en de wind erbij .Ook zijn er nog 4 extra prijzen verloot een mooie MAVER tas gesponsord door EVEZET VISLOKVOEDERS En natuurlijk ook dit jaar  de SPEK EN BONEN prijs voor de laatste aanwezige op de lijst, soms vergeet je dit ook wel eens als organisatie en hebben de beheerders het er weer goed bij .

 

 

 

 

Maar de reacties waren weer positief ondanks de vangsten want hier heb je als organisatie geen invloed op .
Het blijft een raar kanaal als je  er individueel vist goede vangsten en als er een wedstrijd is houden ze de mond dicht .
Ook was er een deelneemster  met het opruimen de balans even kwijt en dat resulteerde in een duik in het Winschoterdiep ,gelukkig had ze reserve kleding mee en was ze ook nog in de prijzen gevallen met haar koppel .


Ondanks alles weer een geslaagde dag en leuk dat je dit organiseren mag voor en leuke groep vissers .
En natuurlijk de hulp van de vrijwilligers die ons hebben geholpen bij het wegen en stekken uitzetten ,zonder hun was dit niet mogelijk geweest .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Saga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLMaver EvezetGURU Knowledge is power.Preston Innovations.Verpa-Geers Groundbaits.Hengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSHIMANO AERO