SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

SHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaJWP WaterserviceMaver EvezetGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Uitslagen

Tweede winterwedstrijd Hsv Kennemerland schrapen voor een visje

De 2e wedstrijd van de wintercompetitie werd  gevist in het Noordhollandskanaal  bij Westgraftdijk. Het parcours was gestoken na de hoogspanning en daarna naar rechts uitgezet.  Vele vonden dat ook voor en links rechts van de hoogspanning stekken konden worden geplaatst zodat er geen stekken meer in de wind zouden hoeven. De meningen zijn verdeeld en de uitzetters hadden besloten de hoogspanning over te slaan. Gelukkig nam de wind af en werd er zelfs op het stuk door de bocht het best gevangen. Na een uurtje voorbereiding klonk het aanvangsignaal.

 

Winter Kennemerland

 

In vak B begon Peter Krijgsman ijzersterk maar wist ze de laatste uurtjes niet meer te vinden. Op staart zat Juan Cabrera die met een mooi tempo vis wist te vangen, hetzelfde gold voor zijn buurman Ton van de Nieuwboer. In vak B wist ook Arie van de Burg de vis te vinden. In vak A was de stok favoriet om tot een mooie vangst te komen, echter diverse vissers hadden verzuimd deze klaar te maken. Het waren Cor Martens en Theo Breedijk die lekker tegen elkaar op aan het vissen waren. Waar de weersvoorspelling aangaf de hele ochtend regen viel dat erg mee, af en toe wat spatten daar bleef het bij.  Na drieënhalf uur gaan de weegploegen op pad. In vak A wist Cor Martens zowel zijn vak als de wedstrijd te winnen, tweede werd Theo Breedijk en Gerard Oost werd keurig derde.  In vak B was de winst voor Arie van de Burg, tweede eindigde Juan Cabrera. Juan wist vandaag het hoogste aantal te vangen met liefst 30 stuks. De derde plaats was voor Ton van de Nieuwboer.

 

Vak A

               

1

Cor

Martens

23

stuks

6.183

gram

84

punten

2

Theo

Breedijk

15

stuks

4.554

gram

60

punten

3

Gerard

Oost

17

stuks

3.638

gram

53

punten

 

Vak B

               

1

Arie van den

Burg

15

stuks

6.599

gram

80

punten

2

Juan

Cabrera

30

stuks

4.206

gram

72

punten

3

Ton van de

Nieuwboer

19

stuks

5.369

gram

72

punten

 

Winter Kennemerland

 

Tussenstand na 2 wineterwedstrijden

Theo Breedijk neemt na twee wedstrijden de koppositie over van Tom Moolevliet, die zakt naar de tweede plaats.  Ton van de Nieuwboer stijgt naar de derde plaats en de dit jaar sterk vissend Juan Cabera meldt zich ook i n de top van het klassement op plek vier met evenveel punten als Ton maar net iets minder vangstpunten. Sjaak Veldt handhaaft zich op de vijfde plaats.

 

1

Theo

Breedijk

3

KL.pnt

292

Pnt

2

Tom

Moolvliet

5

KL.pnt

346

Pnt

3

Ton van de

Nieuwboer

6

KL.pnt

300

Pnt

4

Juan

Cabrera

6

KL.pnt

261

Pnt

5

Cor

Martens

6

KL.pnt

235

Pnt

 

De derde wedstrijd van de wintercompetitie is zondag 11 december 2022. Wie nog bij ons wil aansluiten, je bent welkom. Ik zou zeggen aarzel niet en vis lekker mee, de wedstrijdcommissie van Hsv Kennemerland heeft zijn uiterste best gedaan om mooie visstekken te reserveren. Zoals gebruikelijk vissen we in de winter hoofdzakelijk in het visrijke Noordhollandskanaal. Dus twijfel niet en besluit de wintercompetitie lekker mee te vissen. Er zijn twee afschrijvers dus dat je deze eerste twee gemist hebt is geen punt. Leuke wedstrijden, gezellige sfeer, vaak mooie vangsten en bedenk samen vissen is altijd leuker dan alleen. Vergeet niet je uiterlijk vrijdagavond 9 december op te geven via www.mijnsportteam.com

 

Meer info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

JWP WaterserviceVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Maver EvezetMarcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROWormenkwekerij Wasse