24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

Maver EvezetSHIMANO AERONytro FishingSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.JWP WaterserviceMarcel vd EyndeWormenkwekerij Wasse

Uitslagen

Richard Sanders wint wedstrijd Gerard Koopman Hengelsport Van Starkenborghkanaal.

zaterdag stond er weer een open feeder wedstrijd van Gerard Koopman Hengelsport op het programma aan het Van Starkenborghkanaal in de kom van Zuidhorn.
Compleet andere temperaturen dan vorige week, begonnen bij -3 graden en geëindigd bij +3 graden!
Ondanks de lage temperatuur maakte de zon veel goed en was het vanaf de middag goed uit te houden aan dit wedstrijd parcours.
De vis had duidelijk wel last van de weersomslag en was totaal niet actief, dus werd het werken om een paar aanbeten te forceren.
Koopman vd Eynde
 
Toch komt er ook op zulke dagen altijd weer een winnaar en dat was vandaag Richard Sanders die het B vak en de wedstrijd wint met 6830 gram.
In het A vak gaat een andere "Richard" er met de winst vandoor, met 6320 gram is Richard Fraiquin iedereen de baas in dit vak.
Iedereen bedankt voor de gezelligheid en alle prijswinnaars bij deze nogmaals gefeliciteerd!
Volgende week doen we weer een poging!
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
Koopman vd Eynde
 
 
 
 
Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetNytro FishingSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeJWP WaterserviceGURU Knowledge is power.