24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

Wormenkwekerij WasseJWP WaterserviceGURU Knowledge is power.Nytro FishingMarcel vd EyndeMaver EvezetSHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - Cresta

Uitslagen

Verslag 6e wedstrijd wintercompetitie HSV de Hsv De Vismaatjes

Verslag 6e wedstrijd wintercompetitie HSV de Hsv De Vismaatjes 12 november 2022!
14 koppels waren vandaag aanwezig voor de 6e wedstrijd, het strijdtoneel was ditmaal de Amstel bij Ouderkerk aan de Amstel, er werd gevist in de vakken B en D, in deze vakken was vorige week veel vis gevangen.
Voor ons ( Remon Verboog en ik) kwam nummer 3 uit het kokertje, geen verkeerd nummer, links van ons zat Herman van den Brink zonder zijn vader deze keer en rechts van ons Cornelis Zuijderduijn en Peter Varkevisser, mannen die op
de Amstel in staat zijn om een mooi net vis te vangen!
Wij hebben vandaag gekozen om op de afstanden van 28 en 43 meter te vissen en als back-up een pickertje op 18 meter!
Het eerste uur wist ik 4 dikke brasems te vangen, Remon kwam wat langzamer op gang maar waar ik stil viel, wist hij ze te vangen!
Het 2e uur was kwa vangsten niet goed maar gelukkig wist ik daarna de vis weer te verleiden om te gaan azen!
Om 15:00 uur was het eindsignaal en kwam de weegploeg al snel, met ruim 33 kilo wisten wij ons vak te winnen voor Jean Chaigneau en Hendrikje Sikma, die na hun zeperd van vorige week een goed resultaat konden gebruiken, René v/d Hoek viste vandaag met zijn zoon en op stek 1 pakte zij de 3e plaats!
Het andere vak is gewonnen door de mannen in vorm, Hans Mieremet en Vincent de Reede wisten hun 5e eerste plaats te pakken in 6 wedstrijden, Ron Tom en Carel de Wolf pakte de 2e plaats voor Rob die dit keer met een andere maat viste omdat Leon verhinderd was!
Arie Kwakernaak dacht een karper aan de haak te hebben geslagen maar helaas het was een snoekbaars en die tellen niet mee!
Dit was het weer voor deze keer, Hidde Hoekstra vanaf deze kant heel veel sterkte vrijdag en een goed herstel toegewenst namens alle vissers!
 
Vismaatjes
 
Vismaatjes
 
Vismaatjes
 
Vismaatjes
 
Vismaatjes
 
 
 
Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetGURU Knowledge is power.Nytro FishingMarcel vd EyndeSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaJWP Waterservice