24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

JWP WaterserviceMarcel vd EyndeMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.SHIMANO AEROWormenkwekerij WasseNytro Fishing

Uitslagen

Willy Kool wint wedstrijd Hengelsport Sappemeer.

Vandaag was er voor de 17e keer onze viswedstrijd te Winschoterdiep Zuidbroek op de zoals altijd de 1 na laatste zondag van september.
Dit jaar met een deelnemersveld van 60 personen i.p.v.de 90 personen anders en met een heel ander parcours want bij het fietspad is het voor ons vanaf dit jaar verboden terrein om hier met auto er te komen door waterschap Hunze en Aa en in overleg met hsf vissen en moesten dit jaar de kom bij Pedro er nu wel bij nemen .
Anders konden wij onze wedstrijd niet meer organiseren
Maar dit vonden veel vissers vandaag niet erg en met een algemeen kampioen met 32850 gram was Willie Kool de winnaar vandaag. En had er een extra net bij nodig
2e Bart de Vries 25730 gram ook hier extra leefnet nodig
3e Menno Cock 16620 gram
 
Hengelsport Sappemeer
 
Maar over het weer kunnen we heel kort zijn gewoon bagger en respect voor de vissers want wat een regen en kou maar ook dat we ondanks het weer volle bak hadden .
Ook hebben wij net als alle jaren weer de gratis verloting op steknummer en met gesponcerde prijzen van Cresta, Lion Sports en Evezet vislokvoeders en aangevuld door ons met een dikke dertig prijzen voor de aanwezige deelnemers .
Hiervoor onze dank.
En wij willen De Kern bedanken voor de goede verzorging voor en na de wedstrijd. En de gehaktballen gingen er weer lekker in.
 
Hengelsport Sappemeer
 
Hengelsport Sappemeer
 
 
Maver EvezetWormenkwekerij WasseNytro FishingMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROJWP Waterservice