SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

Marcel vd EyndeJWP WaterserviceMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Wormenkwekerij WasseNytro Fishing

Uitslagen

Sjaak Veldt nu al kampioen zomeravondcompetitie Hsv Kennemerland

De zesde wedstrijd van de zomeravondcompetitie werd gevist in de Ringvaart van de Haarlemmermeer bij Lijnden. Vooraf was  onze deelnemer die het verst moest reizen of hij zich in deze plek kon vinden. Na groen licht van zijn zijde besloten het weer eens te proberen aan de ringvaart van de Haarlemmermeer. De laatste jaren zijn de vangsten steeds wat minder in de ringvaart, dus het blijft een gok. Iedereen was vrij snel klaar zodat werd besloten al kwart voor zeven te starten en een kwartiertje langer te vissen. Snel aan het kwart signaal werd er zeker op de korte afstand al vis gevangen. Aan de overzijde was het rustig, enkel Sjaak Veldt wist ze daar wel tot aanbijten te verleiden.

 

Kennemerland

 

Het was een pracht avond al werd het door het windje best nog fris, daarnaast die vliegtuigen constant is wel wennen. Iedereen wist wel een visje te vangen behalve Jean Chagineu die zag in de reguliere tijd geen enkele beet, Gelukkig duurde de wedstrijd vandaag een kwartiertje langer zodat Jean alsnog de nul kon wegwerken. Dat zegt al genoeg het was weer schrapen geblazen vandaag. Na weging bleek de winst in vak A te gaan naar Sjaak Veldt met 4,5 kilo, tweede werd Cor Martens en derde Gerjan Westen. In het andere vak zat de dagwinnaar in de persoon van Nico Schouws met ruim 6,5 kilo, tweede werd Dolf Rijs en derde Jean Chagineu. Na afloop waren er prijzen voor de eerste en een na laatste van elk vak.

 

 

VAK A

       

1

Sjaak

Veldt

A

4.431

Gram

2

Cor

Martens

A

3.203

Gram

3

Gerjan

Westen

A

881

Gram

           
 

VAK B

       

1

Nico

Schouws

B

6.681

Gram

2

Dolf

Rijs

B

4.876

Gram

3

Jéan

Chaigneau

B

1.622

Gram

 

Na zes wedstrijden gaat Sjaak Veldt aan de leiding. Sjaak is zelfs al de nieuwe zomeravond kampioen omdat zijn slechtste wedstrijd een tweede plek is en hij daardoor niet meer is te achterhalen voor de rest. Sjaak van harte gefeliciteerd met deze mooie prestatie. Voor de tweede en derde plaats zijn nog vijf vissers in de race en dat belooft de laatste wedstrijd nog flink spannend te worden.

 

Tussenstand Zomeravondscompetitie 2022 na zes wedstrijden (Minus 2 afschrijvers)

 

1

Sjaak

Veldt

5

Kl.pnt

27953

Gram

2

Jéan

Chaigneau

7

Kl.pnt

32862

Gram

3

Nico

Schouws

7

Kl.pnt

29153

Gram

4

Cor

Martens

7

Kl.pnt

25000

Gram

5

Gerjan

Westen

9

Kl.pnt

18880

Gram

6

Willem van

Tol

9

Kl.pnt

17614

Gram

 

 

 

 

Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Nytro FishingJWP WaterserviceVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROWormenkwekerij WasseMaver EvezetMarcel vd Eynde