De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

HJG DRESCHERMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDBAITSHOP.NLMaver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.T Wisentbos DrontenSHIMANO AERO

Uitslagen

Jonas Lubkin wint 3e wedstrijd van de wintercompetitie van Gerard Koopman hengelsport.

Zaterdag 20 november is de 3e wedstrijd van de wintercompetitie van Gerard Koopman hengelsport gevist. Met 20 man is er gevist aan de Zijtak te Nieuw-Amsterdam. De vangsten bestonden voornamelijk uit voorn. Jonas Lubkin wist de wedstrijd te winnen door een mooie bonuszeelt en een mooi netje voorns. G. Hesseling wist het A vak te winnen met 1910 gram. 

 

wintercompetitie van Gerard Koopman hengelsport.

wintercompetitie van Gerard Koopman hengelsport.

 

 

 

 

HJG DRESCHERBAITSHOP.NLMarcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERSGURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDPreston Innovations.T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver EvezetHengelsport SappemeerSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.