De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

CHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HJG DRESCHERGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeT Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSSHIMANO AEROHengelsport SappemeerWormenkwekerij WassePreston Innovations.

Uitslagen

Jaap Cruiming en Rob Winkel winnen wedstrijd in de Kom Zuidhorn.

Een zondag voor sommigen snel te vergeten dat is ook vissen.
Het weer liet het echt afweten deze morgen wat een regen en voor een visser die nog niet nat genoeg koos hij het ruime sopppp.
De vis was wel in getale aanwezig in de Kom en Schreiers Hoek.

De Kom

 
Voor een paar koppels was het de eerste keer om hier te vissen en een daar van heeft het top gedaan Ronny Zwiggelaar en Rudi Pater 2e met 12.140 kg in vak A 1e Jaap Cruiming en Rob Winkel waren ze net voor met 12.700 kg. 3e Cor Clason en Cor Giethoorn 10,120 kg 4e ook nog een mooi gewicht met 8.740 kg. Kluinhaar en Paarhuis.
De Kom
Schreiershoek ging het wat moeilijker dat water daar ben je altijd aan de weergoden over geleverd 1e Onze Duitse vrienden Werner Dittmann en John Roberto Feletti met 12.280 kg 2e Roelof Koekoek en Eize Kamminga 8.758 kg 3e Jonnie Kuiper en Stefan Glazenburg 5.880 kg en 4e Jens Hesping en Frank Stockhowe 4.597 kg.
Heren en dame vissers bedankt en tot 24 OKTOBER
indv vissen in de kom er is nog plek
 
 
CHAMPION FEEDT Wisentbos DrontenPreston Innovations.GURU Knowledge is power.SHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLFREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERMarcel vd EyndeMaver EvezetHengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - Cresta