De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseCHAMPION FEEDGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeBAITSHOP.NLPreston Innovations.FREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HJG DRESCHERHengelsport SappemeerSHIMANO AERO

Uitslagen

Uitslagen Driedaagse koppelwedstrijd Bad Nieuweschans

Uitslagen Driedaagse koppelwedstrijd Bad Nieuweschans

vorige week  vrijdag, zaterdag en zondag was het alweer de vierde editie van de Driedaagse koppel te Bad Nieuweschans. De wedstrijd die jaarlijks georganiseerd wordt door De Bastion Vissers was weer een groot succes en vele koppels melden zich dan ook gelijk weer aan voor het volgend jaar als we onze lustrum kunnen vieren.

 

Bastion Vissers

Winnaars Edwin Smit en Bernard de Wit.

Onder prima weersomstandigheden waren het weer mooie visdagen met na afloop een barbecue. Wat  betreft de vangsten kan het allemaal wel wat beter, het was echt zoeken naar een visje. Maar toch ook wel weer enkele uitschieters die op de betere stekken weer enkele kilo`s vis bij elkaar visten.

 Mvg Harrie Koster

 

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

Bastion Vissers

 

 

 

 

Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDT Wisentbos DrontenMaver EvezetGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLPreston Innovations.SHIMANO AEROWormenkwekerij WasseFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerHJG DRESCHERHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.