De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

BAITSHOP.NLHJG DRESCHERSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenPreston Innovations.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDSHIMANO AEROMaver EvezetWormenkwekerij Wasse

Technieken / Tips -> Diversen

NIEUW! SUPA RIDDLE VOERZEVEN (2)

De Supa Riddle voerzeven helpen enorm bij het prepareren van de optimale voermix. Allereerst kunnen te grove delen in een samenstelling gemakkelijk verwijderd worden, om vervolgens een optimale vochtverdeling in een mix te verkrijgen.
 
SUPA RIDDLE VOERZEVEN
 
Ook bij de verzorging van levend aas zoals pinkies, maden, casters en wormen komen deze zeven goed van pas. De zeven passen op de reguliere 17ltr. emmers en binnenbakken. Het metalen gedeelte is naadloos verwerkt in de kunststof ring.
Verkrijgbaar in 2,3,4 en 6mm
 
SUPA RIDDLE VOERZEVEN
 
 
T Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.HJG DRESCHERWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROGURU Knowledge is power.Maver EvezetCHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.