Technieken / Tips -> Diversen

Smartline van MAVER. (Maver wordt in de benelux verdeeld door Evezet! (2)

Maver wordt in de benelux verdeeld door Evezet!

Smart, oftewel slim zijn bij de juiste keuze van lijn in betaalbare superkwaliteit voor elk type sportvisserij. Van recreant tot specialist, iedereen kan Smart vissen.

Ter info hieronder onze aanraders.

  • Gevlochten Smart Green Power Braid, een echte PE allrounder in de juiste correcte diameters vanaf 0.05mm tot en met 0.19mm. Dun, geen rek en supersterk. Op 150 en 275m spoelen verkrijgbaar. De kleur is Light Green. Perfect voor alle visserij op afstand zoals de Feeder en Karper visserij. Maar ook de roofvisserij waarbij direct contact een must is.
  • Smart TT, de allrounder, een Japanse nylon voor elke stijl sportvissen.

In de maten 0.08mm tot en met 0.40mm verkrijgbaar. Transparant.

100m spoelen. Deze lijn bewijst al tientallen jaren haar veelzijdigheid bij sportvissers op elk niveau, ook de wereldtop!

MAVER Smartline

  • Smart Dual Band, een gecoate Japanse nylon lijn voor elke stijl werpmolen visserij.verkrijgbaar in de maten; 0.14mm tot en met 0.40mm op 150m en 600m spoelen. Kleur Black/Grey. Extreem schuurvast, sterk en flexibel. De lijn is makkelijk te knopen. Karpervissers, maar ook Feedervissers zijn er gek op.
  • Smart Stone River, een zinkende Japanse nylon lijn voor de typische bodemvisserij, denk aan Feeder, Karper, Match. In de maten 0.12mm tot en met 0.30mm. Kleur Rusty Brown. Door de unieke zinkende eigenschap die tot stand kwam zonder in de lijn producten op te nemen die kracht en flexibiliteit verminderen.
  • Smart SLR, 50 meter spoelen met de meest flexibele transparante Japanse Nylon voor de perfecte onderlijnen. Van 0.06mm tot 0.25mm. Voor de secure visserij en het maken van onderlijnen voor de witvisserij is SLR in miniem oplopende maten verkrijgbaar. Zo start de serie met 0.06-0.07-0.08-0.09 mm en loopt daarna regulier op.
  • Smart H2O, Een Europese lijn voor de startende allround sportvisser. Diameters 0.16mm tot en met 0.60mm. 100m transparante lijn. Extreem hoge valkue for money. Dit is de juiste lijn voor elke startende sportvisser.

MAVER

NIEUW 2021

 

  • Binnenkort verkrijgbaar! Smart Match & Feeder, een zinkende Japanse nylon lijn met weinig rek, zinkende eigenschap en op 150m spoelen. De kleur is Donkergroen. Perfect voor Match en Feedder visserij op afstand. De diameters 0.15 tot en met 0.26mm. De modernste technieken zijn toegepast om deze high end lijn te produceren. Reeds op de spoel is het geheugen tot nagenoeg 0 gereduceerd.
  • Binnenkort verkrijgbaar! Smart Heavy Duty, de perfcte Japanse nylon lijn voor de karpervisserij in elke stijl. De diameters 0.16mm tot en met 0.38mm op 150m en 600m spoelen. De modernste technieken zijn toegepast om deze high end lijn te produceren. Reeds op de spoel is het geheugen tot nagenoeg 0 gereduceerd.

Op beide nieuwe lijnen wordt zowel een rechte lijn de kg treksterkte aangegeven maar ook de onder vissende omstandigheden gemeten kg treksterkte.

Check voor actuele informatie en een overzicht van alle producten onze nieuwe website 2021   

 

 EVEZET MAVER FRENZEE                      EVEZET MAVER FRENZEE                      EVEZET MAVER FRENZEE

 

 

 

 

 

 

 

GURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos Dronten