De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Hengelsport SappemeerHJG DRESCHERGURU Knowledge is power.FREE SPIRIT/RINGERSSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenPreston Innovations.BAITSHOP.NLMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaCHAMPION FEEDMarcel vd Eynde

Technieken / Tips -> Diversen

SHIMANO De Aero X7 feeders. (2)

De Aero X7 feeders in kortere lengte zijn de ideale hengels voor het lekker licht feedervissen op natuurwater (meestal) op kortere afstanden en vissen op commercials met method of vooral deze periode met de bom en brood, waarbij het zaak is een zo kort mogelijke hengel te kiezen in verhouding tot de gebruikte visafstand. Een karper dichter onder de kant afdrillen is immers comfortabeler en zorgt er voor dat je sneller kunt scheppen.
De Aero X7 feeders
De 9ft en 10ft lengtes zijn bij uitstek geschikt als je vooral vist tot zo’n 25/30 meter. Ligt de vis net iets verder dan komt de 11ft versie om de hoek kijken. Met deze extra lengte kan je comfortabel wat verder met de bom of (method) feeder vissen.
De Aero X7 feeders
De Aero X7 feeders
 
 
 
Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSHIMANO AEROMaver EvezetBAITSHOP.NLCHAMPION FEEDFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerHJG DRESCHERSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.