De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Saga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeCHAMPION FEEDHJG DRESCHERPreston Innovations.BAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenSHIMANO AEROHengelsport SappemeerMaver Evezet

Technieken / Tips -> Diversen

De nieuwe INCEPTION stations van PRESTON. (2)

 De nieuwe Inception Station zitkist bouwt voort op het succes van de andere Inception zitkisten en is uitgevoerd met veel van dezelfde kenmerken, zoals Mag-Lok clips, een voetenplaat die gemakkelijk vastgezet kan worden en soft touch instelwielen.
Gebouwd op het super sterke en fraai uitziende frame, beschikbaar in wit en grafiet, biedt de Inception Station zitkist een grote hoeveelheid opslagcapaciteit.

De Inception Station zitkist

 


De diepe, in compartimenten ingedeelde zijlade-unit is perfect voor accessoires, terwijl de diepe zijlade met uitneembare verdelers gebruikt kan worden voor onderlijnendozen, tuigenplankjes of andere, grotere accessoires.
Er is een lege, ondiepe lade te vinden tussen de laden en de zitting, waarin je eveneens op uitstekende wijze onderlijnen voor het vissen met de vaste hengel op kunt bergen.
De cassette onder het frame wordt geleverd met een 26 mm lade en deksel, indien nodig kunnen hier extra laden aan toegevoegd worden. De zitkist wordt geleverd met zes telescopische poten, waardoor een nauwkeurige afstelling op de oever geen probleem is.

 

 

 

 

 

 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLCHAMPION FEEDMaver EvezetPreston Innovations.GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Marcel vd EyndeSHIMANO AERO