De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

GURU Knowledge is power.T Wisentbos DrontenPreston Innovations.HJG DRESCHERBAITSHOP.NLFREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd EyndeCHAMPION FEEDSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Maver Evezet

Technieken / Tips -> Diversen

Cresta All Weather Suit! (2)

Het Cresta All Weather Suit is speciaal ontworpen voor de veeleisende visser die comfortabel en beschermd tegen de elementen het maximale uit zijn visdag wil halen.
Het soepele 3-laags materiaal bezit een waterdichtheid van 10K, volledig gesealde naden en is 3K ademend uitgevoerd. De pasvorm is gemaakt om zowel staand als zittend goed te kunnen bewegen, terwijl neopreen sluitingen en sleeve straps zorgen voor een perfecte afsluiting van de mouwen. De afneembare capuchon is voorzien van verstelbaar elastisch koord en de jas is uitgerust met 4 afsluitbare zakken en taille strips.
 
Cresta All Weather Suit!
 
De hoge broek met schouderbanden is voorzien van 2 afsluitbare zakken, dubbele rits aan de voorzijde en een enkele rits aan beide pijpen. De verstevigde knie vlakken garanderen een lange levensduur.
Cresta All Weather Suit!
Het Cresta All Weather Suit kan in elk jaargetijde gedragen worden en is verkrijgbaar in de maten: M, L, XL, XXL en XXXL. Leverbaar start Februari.
Prijs? Vraag ernaar bij jouw favoriete Cresta dealer.
 
Cresta All Weather Suit!
 
 
 
T Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.HJG DRESCHERWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROGURU Knowledge is power.Maver EvezetCHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.