Technieken / Tips -> Diversen

ππˆπ„π”π– 𝟐𝟎𝟐𝟏 CRESTA // πˆπƒπ„ππ“πˆπ“π˜ π’π”ππ„π‘πˆπŽπ‘ ππ‘πŽ πŸ”πŸŽπŸŽπŸŽ (2)

De IDentity Superior Pro 6000 is een zeer welkome aanvulling in de IDentity vaste hengel serie. De uitstekende balans en hoge reactiesnelheid maken deze hengel zeer geschikt voor de visserij op voorn en brasem op vijvers, kanalen en rivieren.

 

CRESTA IDENTITY SUPERIOR PRO 600

 

Ook is de Pro 6000 inzetbaar voor de lichtere visserij op commercials. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 2.6mm. Het 2de deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor een pullerslot naar keuze.
Zowel de binnen- als buitenbussen zijn voorzien van een β€œwoven carbon’’ versteviging. Zowel het 7de als het 8ste deel zijn uitgevoerd als handdeel met opdruk. De Pro 6000 is zowel verkrijgbaar op 11.5m en 13m als losse hengel, pack en superpack.
ℹ️ In stock bij Cresta.
€ Vraag ernaar bij jouw favoriete Cresta dealer.
 
πŸ’₯ Geleverd in een IDentity Protect Case
ℹ️ Packvormen β†˜οΈ
πŸŸ₯ Pack Superior 6000 Protect 11.5m:
Pole + Extension + 2x Top 3 Kit + Cupping Kit + IDentity Protect Case.
πŸŸ₯ Super Pack Superior 6000 Protect 11.5m:
Pole + Extension + 4x Top 3 Kit + Cupping Kit + IDentity Protect Case.
πŸŸ₯ Pack Superior 6000 Protect 13.0m:
Pole + Extension + 2x Top 4 Kit + Cupping Kit + IDentity Protect Case.
πŸŸ₯ Super Pack Superior 6000 Protect 13.0m:
Pole + Extension + 4x Top 4 Kit + Cupping Kit + IDentity Protect Case.
 
 
 
CHAMPION FEEDMarcel vd EyndeT Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.FREE SPIRIT/RINGERSSHIMANO AEROMaver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - Cresta