Technieken / Tips -> Diversen

Shimano Aero nieuw de Aero Pro Light schepnetsteel. (2)

De nieuwste toevoeging aan het Shimano Aero assortiment is de Aero Pro Light schepnetsteel.
Zoals te zien is op de foto's - de ideale lichte schepnetsteel voor de havenvisserij op voorn met vaste stok of matchhengel.
Is 3 meter net iets te kort doordat de kade wat hoger is bijvoorbeeld, dan kan je middels het Extension deel wat apart verkrijgbaar is de steel iets langer maken, zonder direct naar een 4 of 4,5 meter steel te hoeven grijpen – ideaal in een haven waar al minder ruimte is.
 
SHIMANO AERO
 
 
De Aero Pro Landing Net Handle heeft dezelfde look & feel als de Aero hengels en is de ideale keuze voor de hedendaagse witvisser. De herkenbare kruiswikkelingen, kleurstelling en subtiele zilveren details maken de Aero pro een lust voor het oog.
 
SHIMANO AERO
 
De steel is gefabriceerd van hoogwaardig en extreem sterk carbon waardoor de steel snaar strak en licht in gewicht is. Dit voel je direct tijdens het scheppen van de vis. De strakheid en balans maken het scheppen van de vis zoveel sneller en makkelijker. Dit komt mede door het slimme ontwerp en taper van de blank.
SHIMANO AERO
 
Aero Pro Light Landing Net Handle (AEPROLNH30L)
Adviesprijs €134,95
In actie: Ton Ruijs vist verder met de Aero X5 11ft Pelletwaggler hengel in combinatie met Vanford molen en daarop de Aero Float hoofdlijn.
 
GURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos Dronten