Technieken / Tips -> Diversen

SHIMANO AERO Goes Pro! (2)

Aero goes Pro

Vol trots presenteerde Shimano begin dit jaar haar gloednieuwe witvis concept: Shimano Aero – Het nieuwste wedstrijd en witvis merk van Shimano, voor witvissers door witvissers.

 

Aero Pro

 

Zoals aangekondigd zou het niet alleen blijven bij de producten die eerder dit jaar succesvol werden geïntroduceerd en komt Shimano tijdens de feestdagen met een must have product voor de serieuze witvisser:

De Aero Pro schepnetstelen.

Never change a winning team? De Shimano Beastmaster schepnetsteel in 3m en 4,5m uitvoeringen hebben verder geen introductie meer nodig en vallen al jaar en dag onder de meest populaire schepnetstelen aan de waterkant. Robuust, beresterk en praktisch onslijtbaar. Toch waren er binnen Team Shimano Aero nog een paar wensen om de ultieme veelzijdige schepnetsteel te ontwikkelen en het resultaat is hier.

 

Aero Pro

 

De nieuwe Shimano Aero Pro Landing Net Handle is de ideale toevoeging aan het Aero hengel assortiment, heeft dezelfde look & feel en is de ideale keuze voor de hedendaagse witvisser. De herkenbare kruiswikkelingen, kleurstelling en subtiele zilveren details maken de Aero pro een lust voor het oog. De stelen zijn gefabriceerd van hoogwaardig en extreem sterk carbon waardoor de stelen snaar strak en licht in gewicht zijn. Dit voel je echt tijdens het scheppen van de vis. De strakheid en balans maken het scheppen van de vis zoveel sneller en makkelijker. Dit komt mede door het slimme ontwerp en taper van de blank.

De Aero pro schepnetstelen zijn er in drie varianten te weten:

Aero Pro Light Landing Net Handle (AEPROLNH30L)

Deze 2-delige schepnetsteel is 3 meter lang, super licht en snaar strak.

Dit model is de ideale keuze voor het vissen op snelheid op F1 karpertjes op vijvers en visserij op snelheid op natuurwater wanneer onder ander voorns, blieken, brasems en andere witvis de hoofdmoot is met de (kortere) feeder of vaste stok. De steel is middels de apart verkrijgbare Mini Extension te verlengen en aan te passen aan de omstandigheden. Net even die extra lengte bij een hogere kade tijdens de havenvisserij op voorn bijvoorbeeld, zonder dat je direct naar een veel langere 4 of 4,5 meter schepnetsteel hoeft te grijpen. Geleverd met duurzame en lichtgewicht beschermdoppen.

Adviesprijs €134,95

 

Aero Pro 

Aero Pro Power Landing Net Handle (AEPROLNH30P)

Vind jouw visserij meer plaats op de vijvers en carpadromes, heb je wat meer power nodig gezien de gemiddelde gewichten van je beoogde vis maar wil je toch een strakke en lichte schepnetsteel? Dan is deze Aero Pro Power versie de beste keuze. Deze 2-delige schepnetsteel is 3 meter lang, extreem sterk, snaar strak en nog verbazingwekkend licht in gewicht, mede door het slimme ontwerp van de delen. De steel is middels de apart verkrijgbare Mini Extension te verlengen en aan te passen aan de omstandigheden. Net even die extra lengte bij een hogere steiger/visplek bijvoorbeeld, zonder dat je direct naar een veel langere 4 of 4,5 meter steel hoeft te gebruiken. Geleverd met duurzame en lichtgewicht beschermdoppen.

Adviesprijs €149,95

Aero Pro 

 

Aero Pro Extension (AEPROLNHEXT)

Mocht je nou denken dat een 3 meter schepnetsteel wellicht iets te kort is voor jouw visserij dan is er tevens een bijpassend mini extension deel verkrijgbaar.

Ideaal, heb je net wat extra lengte nodig omdat je op een hogere kade zit of omdat je hengel of topset wat langer is - geen probleem je past zo de lengte van je schepnetsteel aan!

Adviesprijs €49,95

Aero Pro

 

Aero Pro Multi Landing Net Handle (AEPROMLNH3045)

Voor de witvisser die echt nooit mis wil grijpen is er de Multi uitvoering die in lengte aan te passen is naar gelang de situatie en hengel/topset lengte. Te gebruiken van vanaf 1 deel tot en met 4,5 meter en alles wat daar tussenin zit. De 3-delige multi schepnetsteel is sterk, snaar strak en nog verbazingwekkend licht in gewicht, mede door het slimme ontwerp van de delen. De steel wordt standaard geleverd inclusief de mini extension. Zowel deel 1 als 2 bevatten schroefdraad dus je kunt er zowel de Light versie van maken door deel 1 + 2 te combineren, de Power versie door deel 2 + 3 te combineren en delen 1 + 2 + 3 om op volle lengte te komen. Iedere optie die je kiest is tevens nog iets te verlengen met de mini extension en kan je je schepnetsteel echt naar eigen wens en aan alle omstandigheden aanpassen – superhandig toch? Geleverd met duurzame en lichtgewicht beschermdoppen.

Adviesprijs €179,95

Aero Pro

 

  • Ontworpen met dezelfde uitstraling en hoogwaardige kwaliteit als de andere producten uit de Aero range
  • Verkrijgbaar in verschillende modellen zodat er altijd een model is die past bij de omstandigheden van jouw visserij en je alle situaties de baas bent
  • Stijve en strakke blank
  • Slim ontwerp en taper van de delen zorgen voor ultieme balans en hanteerbaarheid van de schepnetsteel
  • Geleverd met duurzame en lichtgewicht beschermdoppen.
  • Ultralichte 3 meter ‘Light’ versie voor het vissen op snelheid op voorn/brasem op natuurwater en F1 visserij op vijvers
  • Ultra stijve 3 meter ‘Power’ versie voor het vissen op commercials en grote vis
  • Om zowel de ‘Light’ als ‘Power’ versie aan te passen aan de lengte van je gebruikte hengel of bijvoorbeeld net dat extra beetje lengte te geven bij hoge kades en dergelijke, is er tevens een superhandige bijpassende mini extension verkrijgbaar
  • Voor de witvisser die echt nooit mis wil grijpen is er de Multi uitvoering die in lengte aan te passen is naar gelang de situatie en hengel/topset lengte. Te gebruiken tot en met 4,5 meter.

Aero Pro

 

Om er zeker van te zijn dat je niks mist van de nieuwste Shimano witvis producten:

Volg Shimano op Facebook @Shimano-Fishing Benelux en Instagram account @shimano_aero.

#Aero

#Precisiontowin

#FishShimano

#Supportyourlocaldealer

 

Aero Pro   Aero Pro

 

 

 

FREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseSHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeCHAMPION FEEDMaver EvezetT Wisentbos Dronten