SHIMANO AERO

 SHIMANO AERO Slick Silk line.

 

GURU Knowledge is power.Nytro FishingMaver EvezetJWP WaterserviceSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Technieken / Tips -> Diversen

De Aero X1 SHIMANO (2)

De Aero X1 hengels bezitten een geweldige actie, dezelfde look & feel als de duurdere broers uit de Aero serie van Shimano en zijn een uitstekende keuze voor de moderne witvisser. De herkenbare kruiswikkelingen, kleurstelling en subtiele rode details maken de Aero X1 hengels ook nog eens geweldig mooi om te zien.
De Aero X1
 
Voorzien van lichtgewicht slanke en snel reagerende Full Carbon blanks met fantastische werp- en drileigenschappen. Zodat je niet alleen de meest subtiele aanbeet registreert maar ook meer vis in het net beland. De hengels zijn afgebouwd met hoogwaardige Hardlite geleideogen, DPS molenhouder voor stevige fixatie van je molen en voorzien van kurken handdeel met comfortabele en makkelijk schoon te maken EVA grips (ideaal voor het witvissen – lees grondvoer).
De range bevat modellen voor verschillende populaire witvis technieken:
Van (method)feedervissen en pelletwaggler vissen op vijvers, met de feeder op voorns, met de matchhengel op brasem tot aan zwaardere feedertechnieken op afstand of rivieren.
 
De Aero X1
 
Alle feeder modellen worden geleverd met 2 uitwisselbare gevoelige feedertoppen om aan de omstandigheden aan te passen en iedere aanbeet perfect te registeren.
SHIMANO AERONytro FishingVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Saga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeJWP WaterserviceWormenkwekerij Wasse