De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerMaver EvezetMarcel vd EyndeHJG DRESCHERCHAMPION FEED

Technieken / Tips -> Diversen

De Pole Safe van Preston Innovations. Binnenkort verkrijgbaar! (2)

De aanschaf van een vaste hengel is doorgaans een behoorlijke investering. Goede bescherming van je 'stok' is daarom zeker de moeite waard. Met een paar simpele items geef je de hengel een aanzienlijk langere levensduur.

De Pole Safe van Preston Innovations

 
De Pole Safe is ontwikkeld vanuit het oogpunt van gemak en bescherming. Beide modellen zijn samengesteld uit zacht en beschermend materiaal. Ze houden je hengel stevig op zijn plaats tijdens het drillen van je vis.
Verkrijgbaar als enkelvoudige polesock of als combo met een extra gripper. Beide zijn voorzien van een schroefdraad en Snap Lok sluitingen 
Binnenkort verkrijgbaar!
De Pole Safe van Preston Innovations
 
Preston Innovations                       Preston Innovations                          Preston Innovations
 
 
 
BAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaFREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetMarcel vd EyndeHengelsport SappemeerHJG DRESCHERWormenkwekerij WassePreston Innovations.GURU Knowledge is power.