De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Saga-the-game-changer - CrestaBAITSHOP.NLWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenSHIMANO AEROHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeFREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDMaver EvezetHengelsport SappemeerHJG DRESCHERPreston Innovations.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.

Technieken / Tips -> Diversen

PRESTON Soft shell jacket. (2)

Soft shell jacket - dit nieuwe jack is perfect om te dragen op die koele dagen die in het verschiet liggen. Het biedt bescherming tegen wind en kou en is ook nog eens waterafstotend.
Ideaal dus voor die herfstige omstandigheden .
Preston Soft shell jacket
 
Voorzien van elastische boorden in de mouwen om wind en water buiten te houden. Drie, met rits afsluitbare zakken, bieden plaats aan je telefoon, portemonnee of andere waardevollespullen. 
De afneembare capuchon is ideaal als extra bescherming tegen regen en wind.
Preston Soft shell jacket
Soft-Shell materiaal is zacht en comfortabel. Daarmee is het jack super om zo te dragen maar ook heel goed te combineren met bijvoorbeeld het DF30 of nieuwe DFX pak👌👌
Verkrijgbaar in de maten M-XXXL.
 
Preston Innovations                        Preston Innovations                        Preston Innovations
 
Preston Soft shell jacket
 
 
 
Maver EvezetFREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDSaga-the-game-changer - CrestaSHIMANO AEROPreston Innovations.Hengelsport SappemeerBAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.GURU Knowledge is power.