Hennep van top kwaliteit!! (2)

Champion FeedDe hennep zaad van Champion feed is van top kwaliteit.
Tip: laat de hennep 8 uurtjes weken de dag voor het vissen. Kook het daarna 45 tot 60 minuten. Laat daarna de pan langzaam afkoelen en de ochtend voor het vissen is de hennep van top kwaliteit en altijd vers.(zie foto voor het resultaat) 

Lees meer: Hennep van top kwaliteit!! (2)

VOEREN EN VANGEN MET DE PELLET WAGGLER (Video) (2)

In deze tweede video over het vissen met de pelletwaggler legt Arjan uit hoe belangrijk het voeren is bij deze visserij. Hierbij hij geeft hij diverse handige tips die het resultaat bij deze manier van vissen ten goede komen. Als het voeren klopt.... dan volgt de vis van zelf!

Lees meer: VOEREN EN VANGEN MET DE PELLET WAGGLER (Video) (2)

METHODVISSEN MET LUCIEN DE RADE (2)

In deze video vist Lucien de Rade met de method op een lokaal water met een prachtig bestand aan karper. Aan de hand die diverse praktijkvoorbeelden legt hij duidelijk uit waarom hij welke keuzes maakt op het gebied van materiaal en vistechniek.

Lees meer: METHODVISSEN MET LUCIEN DE RADE (2)

CRESTA *** IDENTITY SUPERIOR FEEDER *** (Video) (2)

CRESTA IDENTITY SUPERIOR FEEDERDe IDENTITY feeder range is uitgebreid met 3 nieuwe hengels genaamd IDENTITY SUPERIOR. De Superior feeders zijn geschikt voor zowel de traditionele- als moderne feedervisserij met gewone korven en methodfeeders, op zowel open water als commercials.

Lees meer: CRESTA *** IDENTITY SUPERIOR FEEDER *** (Video) (2)

CRESTA EVA!! (2)

CRESTA EVADe Cresta Eva range is compleet vernieuwd plus uitgebreid met enkele zeer handige items.

De Eva Basebag heeft de perfecte afmetingen om alle bowls, bags en tal van andere accessoires in op te bergen. De grove rits, verstevigde bodem en hoeken maken deze tas helemaal af.

Lees meer: CRESTA EVA!! (2)

CRESTA SPAGHETTI WORMS & BALLS. (2)

CRESTA SPAGHETTI WORMS & BALLS.De  Cresta Spaghetti is een drijvend kunstaas van hoge kwaliteit. Wanneer het op de haak geplaatst wordt, ontstaat een zwevende of zeer langzaam zinkende aaspresentatie. Samen met de opvallende kleuren wordt deze hierdoor enorm attractief voor vele vissoorten.

Lees meer: CRESTA SPAGHETTI WORMS & BALLS. (2)

Cresta Softcap Hollow Connectors (video montage)

Cresta Softcap Hollow Connectors De Softcap Hollow Connectors vormen een compacte en betrouwbare verbinding tussen hoofdlijn en elastiek. het harde insert gedeelte bezit aan de voorzijde een inkeping ter bevestiging van de hoofdlijn. De achterkant is voorzien van een ronde opening om het elastiek aan te monteren. De zachte cap is vormgegeven met voldoende ruimte voor de knoop en is voorzien van diverse ribbels voor grip.

Lees meer: Cresta Softcap Hollow Connectors (video montage)

++ SUPERA COMPACT 6 ROD HOLDALL ++ (2)

Preston SuperaNieuw in de supera luggage range is de compact holdall. Deze foudraal biedt plaats aan maximaal 6 opgetuigde feederhengels. De hengels zijn keurig naast en boven elkaar te fixeren in de gescheiden compartinenten. Safe en simpel!

Lees meer: ++ SUPERA COMPACT 6 ROD HOLDALL ++ (2)

GURU Feeder links. (Video) (2)

Guru Feeder linksHet maken van een goede schuivende feeder montage die niet in de war raakt kan soms lastig zijn, maar is o zo belangrijk. Benieuwd hoe je deze maakt met behulp van onze Feeder Links? Bekijk dan deze korte uitleg. 

Lees meer: GURU Feeder links. (Video) (2)

++ PUNCHEN ++ Met de PRESTON Punch Kit. (2)

Preston PunchTijdens de wintermaanden is brood een 'geheim' aasje in het arsenaal van veel commercial cracks. Brood vers en fris houden tegen inwerking van de elementen kan soms lastig zijn. Een zeer handig hulpmiddel is de Commercial Punch Kit. Een set punches en een beschermde box inéén!

Lees meer: ++ PUNCHEN ++ Met de PRESTON Punch Kit. (2)

***CRESTA SUPER STRETCH SILICONE*** (2)

Cresta SiliconeBij het maken van een vaste hengel montage zijn de juiste materialen essentieel, zeker bij het fixeren van de dobber. Wanneer deze verschuift tijdens het vissen kan je zorgvuldig uitgepeilde diepte verloren gaan, met alle gevolgen van dien. Ook kunnen lijn en dobber beide beschadigen als de slang die je gebruikt te hard of te strak is.

Lees meer: ***CRESTA SUPER STRETCH SILICONE*** (2)

kant-en-klare onderlijntjes van Preston. (2)

Onderlijnen PrestonKnoop jij nog zelf? Voor veel vissers is het knopen van onderlijnen niet het leukste onderdeel van onze hobby. Juist daarom hebben we een ruime keuze aan kant-en-klare onderlijntjes
Al onze onderlijnen zitten keurig opgeborgen op een Mag Store Stick of een Revalution spoeltje.

Lees meer: kant-en-klare onderlijntjes van Preston. (2)

Koriander (2)

KorianderHeeft de zelfde eigenschappen als venkel, maar wordt in ondiep water gebruikt.

Het beste is de volle korrel te nemen en deze met een product van de basis te vermalen (paneermeel, broodmeel).

Lees meer: Koriander (2)

Copra melasse (2)

Copra MelasseDit wordt gemaakt van het vruchtvlees van de kokos en is een mengsel van kokosmeel en melasse. Is donkerbruin van kleur omdat het is aangezoet met suikerstroop ( Melasse is een overblijfsel bij de raffinage van suiker uit de suikerbieten. )

Lees meer: Copra melasse (2)

*** CRESTA BAITMIXERS M & L*** (2)

Bait MixerDeze robuuste Groundbait Mixers zijn ontworpen met 6(M) en 8(L) RVS draden. Door het connectiepunt aan de onderkant naar boven te brengen ontstaat een volledig vlakke onderkant, zodat beschadigingen aan emmer of teil worden voorkomen. De 8mm dikke 6-kantige as zorgt voor een goede fixatie in de boormachine.

Lees meer: *** CRESTA BAITMIXERS M & L*** (2)

Gemalen hennepzaad (2)

HennepHennep wordt ook wel kemp genoemd. Het is de gemalen graankorrel van de hennepplant.

Deze kan grof of fijn vermalen worden. Wanneer we de volle korrel malen, moet je deze steeds mengen met paneermeel of polenta. Hennepkorrels kunnen vermalen worden, laten kiemen of poffen. Gemalen hennep kan men op de volgende manier toebereiden.

Lees meer: Gemalen hennepzaad (2)

Pavo, PV1 of Collant. (2)

Pavo, PV1 of Collant zijn eigenlijk alle drie veevoer (een vermalen paardenbrok) en wel speciaal voor renpaarden.
Bevat een hoog gehalte aan proteïnen en 20 % suiker.

Lees meer: Pavo, PV1 of Collant. (2)

Broodmeel (2)

Broden die niet worden verkocht, overschotten, misbaksels, worden op lage temperatuur gedroogd, gebroken en vermalen.
Dit is meel van witbrood, dat gedroogd en gemalen is en ontdaan van de korst. Het verschil tussen broodmeel en paneermeel is, dat paneermeel donkerder is en aanmerkelijk lichter in gewicht. Broodmeel is daarom beter te gebruiken op stromend water.

Lees meer: Broodmeel (2)

Hennep, Het bereiden (2)

Het beste is natuurlijk dat je jonge hennep gebruikt en het liefst ook nog grote en dikke korrels.

De hennep laat je 24 tot uur voorweken. Zet de hennep in emmer met voldoende water en roer deze regelmatig door.

Lees meer: Hennep, Het bereiden (2)

Wat is Arachidemeel (2)

Dit product wordt verkregen door pindanootjes te branden, vervolgens wordt de olie grotendeels verwijderd door te persen en dan pas gemalen tot meel.Er bestaat grove of fijne arachidemeel. Hierin onderscheiden we een tweetal soorten.

Lees meer: Wat is Arachidemeel (2)

De Accellerate Pro Whip (Video) (2)

De Accellerate Pro Whip is een ultra dunne en lichte oversteek hengel, welke ontworpen is voor de snelle visserij uit de hand op witvis. De snelle actie in de blank zorgt ervoor dat zelfs lichte dobbers op een lange lijn goed gestrekt kunnen worden ingegooid.

Lees meer: De Accellerate Pro Whip (Video) (2)

Guru Micro Cubes (2)

Ga voor mini perfectie! Guru Micro Cubes zijn natuurlijk ideaal voor gebruik in combinatie met dikkere lijnen omdat de opening vrij groot en het lood erg zacht is. Maar daarnaast zijn de kleinere maten perfect om dobbers exact uit te loden.

Lees meer: Guru Micro Cubes (2)

PVDW-Leefnet (2)

Dit leefnet heeft externe ringen en een stevige Nano-mesh.Het leefnet is 50 cm doorsnee en is 4 mtr lang.De externe ringen voorkomen slijtage aan het net en zorgen ervoor dat het in stromend water niet gaat rollen en goed afzinkt.Het leefnet word geleverd met een metalen verstelbare schroefdraadbevestiging.

Lees meer: PVDW-Leefnet (2)

De Centurion Slimliner Pro C910 (Video) (2)

De Centurion Slimliner Pro C910 is het topmodel in de Centurion Slimliner serie.De uitstekende balans en hoge reactie snelheid maken deze hengel uitermate geschikt voor de visserij op witvis op zowel, vijvers, kanalen als rivieren.

Lees meer: De Centurion Slimliner Pro C910 (Video) (2)

PRESTON ++ Competition Luggage ++ Coming soon! (2)

We zijn druk bezig om de launch van de nieuwe Competition luggage range voor te bereiden. Een prachtige serie tassen en foudralen om al je kostbare spullen veilig op te bergen en te transporteren. En dat tegen heel interessante prijzen.

Lees meer: PRESTON ++ Competition Luggage ++ Coming soon! (2)

PRESTON INNOVATIONS ++ MADE FOR DISTANCE ++ (2)

Heb jij de nieuwe Distance Masters al aan de tand gevoeld? Deze hengels zijn ontwikkeld voor het vissen op afstand en groot open water. Handgrepen, blank, geleide-ogen en feedertips, alles is geoptimaliseerd om grote afstanden te kunnen werpen. Lee Kerry stelt de DM range nog eens uitgebreid voor.

Lees meer: PRESTON INNOVATIONS ++ MADE FOR DISTANCE ++ (2)

Maver Leefnetten een kwaliteits leefnet geen overbodige luxe!. (2)

Als we de uitsalgen door het land zo zien is een kwaliteits leefnet geen overbodige luxe!

Netten zijn niet alleen een kwestie van smaak, ze moeten de vis tijdens hun korte oponthoud beschermen tegen alles wat van buitenaf de vis bedreigd.

Tevens is er veel oog voor comfort van de vis.

Lees meer: Maver Leefnetten een kwaliteits leefnet geen overbodige luxe!. (2)

PRESTON ++ MASTER THE RIVER ++ (2)

++ MASTER THE RIVER ++ De nieuwe DISTANCE MASTER hengels van Preston Innovations zijn ontwikkeld als kanon voor de lange afstand visserij. De kenmerken van deze hengels maken ze echter ook perfect voor het vissen op stromend water.

Lees meer: PRESTON ++ MASTER THE RIVER ++ (2)

***SAGA METHOD PELLETS*** (2)

Welke variant method pellets je ook kiest, dankzij de zeer eenvoudige bereidingswijze, ben je altijd verzekerd van de telkens de perfecte kleefkracht en ''losweektijd'' van je pellets.

 

Lees meer: ***SAGA METHOD PELLETS*** (2)

Evezet aas katapulten. (Action pack Evezet.) (2)

Action pack Evezet. In een duo verpakking zijn deze twee meest te gebruiken Evezet aas katapulten verpakt. Super goed en voor een prima prijs! Harde cups soepele elastiek en een stevig frame. De elastiek is centraal in beide armen geplaatst dat voorkomt twisten en helpt bij het zuiver schieten!

Lees meer: Evezet aas katapulten. (Action pack Evezet.) (2)

***Cresta Slimliner serie C510 en C710*** (2)

De eerste vier delen van de slimliner vaste hengels komen exact overheen met de originele Centurion mal. Vanaf deel 5 is de diameter gereduceerd, waardoor deze hengels op 10 meter een beduidend dunnere diameter bezitten.

Lees meer: ***Cresta Slimliner serie C510 en C710*** (2)

PRESTON ++ THE ALL ROUND RANGE ++ (2)

Preston's nieuwe serie MONSTER-X hengels zijn bij uitstek geschikt voor alle stijlen van vissen op commercialsen/of methodfeeder op open water. De serie voorziet in de ideale hengel voor elke situatie, ongeacht de visafstand. 

Lees meer: PRESTON ++ THE ALL ROUND RANGE ++ (2)

CRESTA ***MET OPEN ARMEN*** (2)

Dankzij de 2 armen beschermt de Insert Elastic Protector het elastiek maximaal tijdens het transport van top-kits, waneer de topkit in gebruik is zal de elastiek centraal door de hengel lopen en niet langs de wand plakken. Met de 7 maten past een protector in vrijwel iedere hengel.

Lees meer: CRESTA ***MET OPEN ARMEN*** (2)

100% PE MAVER SMART GREEN POWER BRAID! (2)

Laag in kostprijs en zeer hoog in prestatie!

Ja dat kan. Maak dus de juiste keuze want, de lijn waarmee je vist bepaalt heel veel bij het registreren van een aanbeet, bij het landen van je vis, bij het werpen etc.etc.

Lijnen zijn volop in ontwikkeling, steeds meer soorten en steeds meer specificaties. Terwijl we juist zoeken naar simpel effectief en tegen een normale prijs. Nou dat kan!

Lees meer: 100% PE MAVER SMART GREEN POWER BRAID! (2)

Skimmermix en Colormix van VGB (Video) (2)

Geert Pakvis gaat in op het gebruik van Skimmermix en Colormix.

Veel sportvissers gooien regelmatig een hengeltje uit in wateren als de Eem, de Amstel of de Vecht. Viswateren met een goed visbestand en over het algemeen niet al te veel stroming.

Lees meer: Skimmermix en Colormix van VGB (Video) (2)

Dender Orange voertip (Video) (2)

Als grondlegger van de VGBBaitfactory is Geert Pakvis goed op de hoogte van lokvoertjes en wat het voor je kan betekenen als visser. Vandaag gaat hij in Voertip 2 in op het gebruik van Dender Orange. Vissend aan de Lage Vaart legt hij perfect uit in welke situaties je Dender Orange kunt inzetten en wordt duidelijk hoe je dit lokvoertje gereed maakt om mee te gaan vissen.

Lees meer: Dender Orange voertip (Video) (2)

CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video) (2)

De SUPERIOR COMPETITION 9000 is het vlaggenschip van de serie. Deze hengel ligt op elke lengte zeer comfortabel in de hand en is allround inzetbaar. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 2.6mm. Het 2e deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor een pullerslot naar keuze.

Lees meer: CRESTA ***SUPERIOR COMPETITION 9000*** (Video) (2)

De CRESTA IDENTITY SUPERIOR 5000 POWER (2)

De IDENTITY SUPERIOR 5000 POWER is de ware allrounder in de serie. Krachtig genoeg voor de visserij op karper, strak om secuur op witvis te vissen. De top is reeds voorzien van een PTFE bush met een opening van 3.6mm. Het 2e deel is uitgerust met een PTFE Insert Elastic Protector en een 40mm lange verstevigde zone voor pullerslot naar keuze.

Lees meer: De CRESTA IDENTITY SUPERIOR 5000 POWER (2)

MAVER is ook op het gebied van lijnen een topmerk! (2)

MAVER is ook op het gebied van lijnen een topmerk!

Jarenlange ervaring in de ontwikkeling van Nylon, fluorocarbon en gevlochten lijnen brengen mij tot deze simpele conclusie, aldus Jan van de Bovenkamp brandmanager bij Evezet/Maver/Frenee/Weebass Benelux.

Elke firma heeft zo haar specialiteiten, ik heb bij zo een specialist mogen werken en daar byzonder veel geleerd.

Lees meer: MAVER is ook op het gebied van lijnen een topmerk! (2)

Nieuw Micro Cubes van GURU Binnenkort verkrijgbaar. (2)

Micro Cubes zijn speciaal ontworpen om vaste hengel lijnen perfect uit te loden. Door de speciale vorm zullen de cubes minder snel van de lijn springen dan traditionele ronde loodjes en in combinatie met de zachtheid zullen deze dan ook de lijn niet beschadigen.

Lees meer: Nieuw Micro Cubes van GURU Binnenkort verkrijgbaar. (2)

CRESTA READY RIGS METHOD. (2)

Geheel nieuw bij Cresta zijn de ready rigs, kant en klare onderlijnen voor de visserij waarbij het aas gepresenteerd wordt aan een hair. Speciaal voor de visserij met de methodfeeder zijn er de Method rigs. Verkrijgbaar met zowel een easy stop als baitband en met en zonder weerhaak.

Lees meer: CRESTA READY RIGS METHOD. (2)

PRESTON ++ MAG STORE ++ (2)

Onderlijnen, zelf geknoopt of kant-en-klaar, je wilt ze bij voorkeur overzichtelijk en safe opbergen.

Bekijk de video om de vele voordelen van het MAG STORE SYSTEEM en de MAG STORE STICKS te ontdekken.

Lees meer: PRESTON ++ MAG STORE ++ (2)

PRESTON ++ FLOATERS ++ (2)

Jij bent echt niet de enige die regelmatig zijn hakensteker, lusmaker of aasnaald kwijt raakt doordat deze in het water is gevallen
Dat is geen probleem meer met de drijvende tools van Preston Innovations!

Lees meer: PRESTON ++ FLOATERS ++ (2)

DE CRESTA ***HURRICANE SPEEDLIFTER*** (2)

De naam Hurricane is bij vele vissers bekend. De kenmerkende kruiswikkeling over de delen maakt dat deze hengels beschikken over brute kracht en een parabolische actie die over de gehele lengte van de hengel loopt.

Lees meer: DE CRESTA ***HURRICANE SPEEDLIFTER*** (2)

Nieuw bij Cresta ***COATED INLINE BALL WEIGHTS*** (2)

Nieuw bij Cresta

Coated ball weights, speciaal ontwikkeld voor het uitloden van zware dobbermontages zoals bij vlagdobbers, wagglers of stroomdobbers. Door meerdere kogels taps op de lijn te plaatsen ontstaat een mooie en gestroomlijnde loodzetting.

Lees meer: Nieuw bij Cresta ***COATED INLINE BALL WEIGHTS*** (2)

Nu verkrijgbaar de Cresta Advantor-F (2)

Na het succes van de Advantor-S, molens speciaal ontworpen met de juiste eigenschappen voor het traditionele feedervissen. Is nu geheel nieuw de Advantor-F. Deze molen is afgestemd voor de dobber visserij of voor de feedervisserij op korte afstand met lichtere hengels.

Lees meer: Nu verkrijgbaar de Cresta Advantor-F (2)

De BROWNING 2eX-S 60 16 mtr. VAN 1700,- nu voor maar 999,- (2)

Pack wordt geleverd met: 5 topkits, een cupping kit, een uni-c, pole protector, luxe foedraal met kokers!!Als topmodel van de 2eX-S range is de S60 zo ontwikkeld dat er een optimale balans ontstaat tussen gewicht en kracht. Daardoor is deze hengel geschikt voor alle manieren van vissen met de vaste stok: zowel voor grote als voor kleine vissen.

Lees meer: De BROWNING 2eX-S 60 16 mtr. VAN 1700,- nu voor maar 999,- (2)

  • 1
  • 2
BAITSHOP.NLMarcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSHengelsport SappemeerPreston Innovations.GURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDHJG DRESCHERMaver EvezetHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - Cresta