De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

T Wisentbos DrontenVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseHengelsport SappemeerSHIMANO AEROMarcel vd EyndeHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLPreston Innovations.HJG DRESCHERGURU Knowledge is power.Maver EvezetCHAMPION FEED

De nieuwe aas schaar OP VOORRAAD BIJ CRESTA✂️ (2)

Zoals sommige van jullie al gemerkt hadden, we hebben ‘m!
DE SCHAAR DIE BEDOELD IS VOOR HET KNIPPEN VAN AAS......
Cresta Aas Schaar
Ken jij het verhaal van de meeste wormenscharen?
Na enkele keren knippen: De bladen worden bot, je wormen worden geplet, de schaar knipt niet echt meer, je vingers doen pijn en mocht je een aanbeet krijgen... zitten je vingers klem in het handvat.
Cresta Aas Schaar
 
Kruidenscharen, aan elkaar getapete scharen, hakselaars of de ouderwetse wormen schaar...
Niet handig, niet effectief en vooral niet comfortabel.
 
Cresta Aas Schaar
 
Verkrijgbaar bij de Cresta dealers.
 
 

NIEUW! SUPA RIDDLE VOERZEVEN (2)

De Supa Riddle voerzeven helpen enorm bij het prepareren van de optimale voermix. Allereerst kunnen te grove delen in een samenstelling gemakkelijk verwijderd worden, om vervolgens een optimale vochtverdeling in een mix te verkrijgen.
 
SUPA RIDDLE VOERZEVEN
 
Ook bij de verzorging van levend aas zoals pinkies, maden, casters en wormen komen deze zeven goed van pas. De zeven passen op de reguliere 17ltr. emmers en binnenbakken. Het metalen gedeelte is naadloos verwerkt in de kunststof ring.
Verkrijgbaar in 2,3,4 en 6mm
 
SUPA RIDDLE VOERZEVEN
 
 

Smartline van MAVER. (Maver wordt in de benelux verdeeld door Evezet! (2)

Maver wordt in de benelux verdeeld door Evezet!

Smart, oftewel slim zijn bij de juiste keuze van lijn in betaalbare superkwaliteit voor elk type sportvisserij. Van recreant tot specialist, iedereen kan Smart vissen.

Ter info hieronder onze aanraders.

  • Gevlochten Smart Green Power Braid, een echte PE allrounder in de juiste correcte diameters vanaf 0.05mm tot en met 0.19mm. Dun, geen rek en supersterk. Op 150 en 275m spoelen verkrijgbaar. De kleur is Light Green. Perfect voor alle visserij op afstand zoals de Feeder en Karper visserij. Maar ook de roofvisserij waarbij direct contact een must is.
  • Smart TT, de allrounder, een Japanse nylon voor elke stijl sportvissen.

In de maten 0.08mm tot en met 0.40mm verkrijgbaar. Transparant.

100m spoelen. Deze lijn bewijst al tientallen jaren haar veelzijdigheid bij sportvissers op elk niveau, ook de wereldtop!

MAVER Smartline

  • Smart Dual Band, een gecoate Japanse nylon lijn voor elke stijl werpmolen visserij.verkrijgbaar in de maten; 0.14mm tot en met 0.40mm op 150m en 600m spoelen. Kleur Black/Grey. Extreem schuurvast, sterk en flexibel. De lijn is makkelijk te knopen. Karpervissers, maar ook Feedervissers zijn er gek op.
  • Smart Stone River, een zinkende Japanse nylon lijn voor de typische bodemvisserij, denk aan Feeder, Karper, Match. In de maten 0.12mm tot en met 0.30mm. Kleur Rusty Brown. Door de unieke zinkende eigenschap die tot stand kwam zonder in de lijn producten op te nemen die kracht en flexibiliteit verminderen.
  • Smart SLR, 50 meter spoelen met de meest flexibele transparante Japanse Nylon voor de perfecte onderlijnen. Van 0.06mm tot 0.25mm. Voor de secure visserij en het maken van onderlijnen voor de witvisserij is SLR in miniem oplopende maten verkrijgbaar. Zo start de serie met 0.06-0.07-0.08-0.09 mm en loopt daarna regulier op.
  • Smart H2O, Een Europese lijn voor de startende allround sportvisser. Diameters 0.16mm tot en met 0.60mm. 100m transparante lijn. Extreem hoge valkue for money. Dit is de juiste lijn voor elke startende sportvisser.

MAVER

NIEUW 2021

 

  • Binnenkort verkrijgbaar! Smart Match & Feeder, een zinkende Japanse nylon lijn met weinig rek, zinkende eigenschap en op 150m spoelen. De kleur is Donkergroen. Perfect voor Match en Feedder visserij op afstand. De diameters 0.15 tot en met 0.26mm. De modernste technieken zijn toegepast om deze high end lijn te produceren. Reeds op de spoel is het geheugen tot nagenoeg 0 gereduceerd.
  • Binnenkort verkrijgbaar! Smart Heavy Duty, de perfcte Japanse nylon lijn voor de karpervisserij in elke stijl. De diameters 0.16mm tot en met 0.38mm op 150m en 600m spoelen. De modernste technieken zijn toegepast om deze high end lijn te produceren. Reeds op de spoel is het geheugen tot nagenoeg 0 gereduceerd.

Op beide nieuwe lijnen wordt zowel een rechte lijn de kg treksterkte aangegeven maar ook de onder vissende omstandigheden gemeten kg treksterkte.

Check voor actuele informatie en een overzicht van alle producten onze nieuwe website 2021   

 

 EVEZET MAVER FRENZEE                      EVEZET MAVER FRENZEE                      EVEZET MAVER FRENZEE

 

 

 

 

 

 

 

EVEZET Voertip. (2)

Lokaas fabrikant geeft toe, “Vangen zonder te voeren kan echt prima werken”!
Erger nog? Dit is een tip vanuit de gespecialiseerde productgroep en fieldtesters van de firma EVEZET.
Bijna altijd is het lokken van vis met lokvoer een must, maar……… Soms is niet voeren beter!
 
Evezet vislokvoeders
 
Uiteraard schuilt er een addertje onder het gras. Steeds vaker gaan we in bepaalde periodes voor de winst of mooie vangst en weten we dat er weinig gevangen zal worden. Dan is het belangrijk de vissen te lokken en vooral niet te voeren. Buikjes rond dus geen interesse in je aas is een gevolg van overmatig voeren. Dat is het moment om deze tip ter harte te nemen.
Gebruik de onderstaande mix waarin geen lokvoer is opgenomen maar wel veel werking en triggers die vis tot een aanbeet verleiden;
De Mix,
• 2 delen bruine Evezet Feeder Leem (Deze leem is speciaal voorbehandelt)
• 1 deel zwarte Evezet Feeder leem (Deze leem is speciaal voorbehandelt)
• Droge Evezet Rode leem (let op deze niet in de mix mengen maar als extra, voor het toepassen van de *Lava Methode, mee naar de waterkant nemen.)
Evezet vislokvoedersEvezet vislokvoedersEvezet vislokvoeders
 
Op 1 kg 50 gram droge additief (Voorbeeld voor Brasem is Evezet Ultract, voor Voorn Evezet X Spice)
De manier om dit het beste aan te pakken is om de reeds voorbehandelde leem te mengen in een ruime emmer.
Controleer of de vochtigheid reeds afdoende is om er balletjes van te kunnen maken. Anders heel voorzichtig bij voorkeur met een plantenspuit water toevoegen en doormengen. Als dit gebeurt is de mix door een superfijne zeef laten gaan. (Krijg je de mix niet voldoende plakkend dan is toevoeging van enkele 10 tallen grammen droge bind leem een optie).
Voeg aan de mix in bovenstaande verhouding een gekozen Evezet additief toe.
 
Evezet vislokvoeders
 
Er is nu een mix die geen enkele voedingsstof in zich draagt. Maar als je voor jezelf test wat het resultaat onder water is dan gaan de ogen snel open!
De voorbehandelde leem zal langzaam loskomen en een wolkend effect geven. In troebel water voelt vis zich meer op haar gemak!
Ook ontstaat er een continue en langdurige afgifte van zuurstof, die zuurstof is door het inmengen van het additief gevuld met smaak en geur. Vis wordt van ver geteased om te gaan azen. Zoekend naar voeding is er alleen het aas aan de haak!
Werkt dit nog niet dan is er de *lava methode. Je vult een balletje leem met wat droge rode leem. Prik een gat in de voerbal en doe daarin de droge rode leem. Daarna met laagje leem dichtmaken. Deze rode leem *Lava komt uit de bal, stijgt op en daalt direct weer na wat vocht opgenomen te hebben. Voilà, de *Lava methode! Door de verticale werking en kleur is er een extra trigger voor vis.
Zonder voer, wel resultaat, het kan echt.
Evezet leem is speciaal behandelt waardoor het deze bovenstaande specifieke eigenschappen kent.
Veel succes bij het uitproberen van deze Tip,
Jan van de Bovenkamp
Team Evezet
 
 
 

HJG *** Hennep altijd vers geroosterd *** (2)

Geroosterde hennep heeft een onmiskenbaar aroma en brengt veel activiteit in het voer.

geroosterde hennep is een aanrader voor het vissen op voorn.

HJG geroosterde Hennep


De hennep wordt pas actief op de bodem, de stukjes die dan vervolgens opstijgen naar boven wekken de nieuwsgierigheid van de voorns.

Zeker nu met de koude watertemperaturen is het een goede aanvulling op je voer.

HJG geroosterde Hennep

We roosteren de hennep altijd vers en hopen dat je het een keer uitprobeert om te zien dat het echt werkt. 

 

 HJG DRESCHER                        HJG DRESCHER                        HJG DRESCHER

 

 

 

 

 

Wormenkwekerij WasseMaver EvezetMarcel vd EyndeCHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Preston Innovations.Hengelsport SappemeerHJG DRESCHERSHIMANO AEROGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERST Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - Cresta