24 uurs wedstrijd Centerparcs

 

SHIMANO AEROVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.GURU Knowledge is power.Maver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaJWP WaterserviceMarcel vd EyndeNytro Fishing

De Kuranku haak van GURU. (2)

De Kuranku haak valt direct op door de bijzondere vorm die ons team al meerdere malen versteld heeft doen staan! 
Deze unieke haak is een model wat ontworpen is met het oog op de traditionele visserij waarbij een weerhaak gewenst is. De super dunne draad in combinatie met de klauw vorm maakt dat de haak super licht en subtiel is, maar toch sterk genoeg is om ook grote brasems te vangen.
 
Guru
 
De licht naar binnen gebogen haakpunt zorgt voor een perfecte inhaking en de brede bocht geeft de haak voldoende houvast. 
De Kuranku is verkrijgbaar in maat 12 t/m 22.
 
Guru
 
 

De Aero X1 SHIMANO (2)

De Aero X1 hengels bezitten een geweldige actie, dezelfde look & feel als de duurdere broers uit de Aero serie van Shimano en zijn een uitstekende keuze voor de moderne witvisser. De herkenbare kruiswikkelingen, kleurstelling en subtiele rode details maken de Aero X1 hengels ook nog eens geweldig mooi om te zien.
De Aero X1
 
Voorzien van lichtgewicht slanke en snel reagerende Full Carbon blanks met fantastische werp- en drileigenschappen. Zodat je niet alleen de meest subtiele aanbeet registreert maar ook meer vis in het net beland. De hengels zijn afgebouwd met hoogwaardige Hardlite geleideogen, DPS molenhouder voor stevige fixatie van je molen en voorzien van kurken handdeel met comfortabele en makkelijk schoon te maken EVA grips (ideaal voor het witvissen – lees grondvoer).
De range bevat modellen voor verschillende populaire witvis technieken:
Van (method)feedervissen en pelletwaggler vissen op vijvers, met de feeder op voorns, met de matchhengel op brasem tot aan zwaardere feedertechnieken op afstand of rivieren.
 
De Aero X1
 
Alle feeder modellen worden geleverd met 2 uitwisselbare gevoelige feedertoppen om aan de omstandigheden aan te passen en iedere aanbeet perfect te registeren.

Shimano Vanford Molen. (Video) (2)

Shimano product planner & ontwikkelaar Bart Jan Van Den Burg leidt ons door de belangrijkste product eigenschappen van de Vanford molen en wat deze molen zo speciaal maakt. Een ding wat direct in het oog springt van deze molen is de unieke MGL rotor, die een grote bijdrage levert aan de gevoeligheid van de molen en een extreem lichte rotatiestart.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shimano ??? ???? ??? ??????? ??? (2)

***Nu verkrijgbaar bij de Shimano dealer***
De gloednieuwe Aero Pro schepnetten zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de Shimano dealer. Gemaakt door en voor vissers.
De netten zijn gemaakt van hoogwaardig en zacht visvriendelijk materiaal. Daarnaast zijn de 5mm brede mazen visvriendelijk en ruim genoeg zodat je snel kunt manoeuvreren in het water bij het scheppen. De onderkant van het net is voorzien van 3mm micromesh zodat je haak en/of aas zoals worm of mini boilie er niet doorheen kan zakken.
 
 
Het geanodiseerde aluminium frame is zeer licht in gewicht, sterk en duurzaam voor een langere levensduur. De gewichtsbesparing en strakheid van het frame helpt je bij snel en gericht scheppen en dus landen van meer vis. Verder is het frame voorzien van een sterk polycarbonaat (ABS) spreidingsblok met degelijk schroefdraad om je net stevig te bevestigen aan je Aero schepnetsteel.
 
 
 
 

Shimano Aero Technium Magnesium (2)

De Aero Technium Magnesium is uniek in zijn soort en gemaakt middels de nieuwste, baanbrekende molentechnologie van Shimano.
De lijst met features op deze molen is opmerkelijk: werkelijk ieder element van de beschikbare Shimano molen technologie is gebruikt.
Een magnesium Hagane body maakt de molen ongelooflijk licht en tevens ongelooflijk sterk. Hagane (koudgesmeed) Gear voor maximale sterkte, Infinity drive en Silent drive voor meer draaikracht, soepelheid en duurzaamheid.
 Aero Technium Magnesium
 
Verder een beugel uit één stuk titanium gemaakt om de lijn altijd naar de lijnroller te leiden en daardoor extreem sterk.
De meest opvallende nieuwe features zijn:
Het totale nieuwe ontwerp inclusief de 45mm lange Long Stroke spoel in combinatie met onovertroffen Super Slow 10 oscillatie systeem dat maar liefst 107 lijnwikkelingen per oscillatie legt. Hierdoor ontstaat de perfecte lijnligging en verkrijg je de optimale lineaire lijnafwikkeling tijdens de worp en is het mogelijk een nog grotere werpafstand te bereiken met meer precisie. Rigid Cast om de kracht die ontstaat tijdens een worp beter te kunnen hanteren en beheersen.
De Aero Technium Magnesium is er in zwart (14000 XTD) en liquid metal (14000 XSD).
Mocht jouw favoriete Shimano dealer ze niet (meer) voorradig hebben, vraag dan of ze je op de reserveringslijst zetten.
 
 
 
Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.JWP WaterserviceMarcel vd EyndeSHIMANO AEROMaver EvezetNytro FishingVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.