***CRESTA SUPER STRETCH SILICONE*** (2)

Cresta SiliconeBij het maken van een vaste hengel montage zijn de juiste materialen essentieel, zeker bij het fixeren van de dobber. Wanneer deze verschuift tijdens het vissen kan je zorgvuldig uitgepeilde diepte verloren gaan, met alle gevolgen van dien. Ook kunnen lijn en dobber beide beschadigen als de slang die je gebruikt te hard of te strak is.

Lees meer: ***CRESTA SUPER STRETCH SILICONE*** (2)

kant-en-klare onderlijntjes van Preston. (2)

Onderlijnen PrestonKnoop jij nog zelf? Voor veel vissers is het knopen van onderlijnen niet het leukste onderdeel van onze hobby. Juist daarom hebben we een ruime keuze aan kant-en-klare onderlijntjes
Al onze onderlijnen zitten keurig opgeborgen op een Mag Store Stick of een Revalution spoeltje.

Lees meer: kant-en-klare onderlijntjes van Preston. (2)

Copra melasse (2)

Copra MelasseDit wordt gemaakt van het vruchtvlees van de kokos en is een mengsel van kokosmeel en melasse. Is donkerbruin van kleur omdat het is aangezoet met suikerstroop ( Melasse is een overblijfsel bij de raffinage van suiker uit de suikerbieten. )

Lees meer: Copra melasse (2)

Koriander (2)

KorianderHeeft de zelfde eigenschappen als venkel, maar wordt in ondiep water gebruikt.

Het beste is de volle korrel te nemen en deze met een product van de basis te vermalen (paneermeel, broodmeel).

Lees meer: Koriander (2)

*** CRESTA BAITMIXERS M & L*** (2)

Bait MixerDeze robuuste Groundbait Mixers zijn ontworpen met 6(M) en 8(L) RVS draden. Door het connectiepunt aan de onderkant naar boven te brengen ontstaat een volledig vlakke onderkant, zodat beschadigingen aan emmer of teil worden voorkomen. De 8mm dikke 6-kantige as zorgt voor een goede fixatie in de boormachine.

Lees meer: *** CRESTA BAITMIXERS M & L*** (2)

GURU Knowledge is power.Gruppen Angelsport EmlichheimVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Hennie Kruidenier.Hengelsport SappemeerBAITSHOP.NLT Wisentbos Dronten