Skip to main content

Roelof Koekoek wint goede doelen wedstrijd Urkervaart

10 juni 2024
De verwachting was vandaag niet hoog wat de vangsten betreft vandaag.omdat het de laatste tijd de vangsten slecht zijn. Maar het blijft vissen en soms weet je het nooit op dit water. Toen we aankwamen stond het water heel hoog en het stroomde niet te weinig heel zacht gezegd. Er werden korven ingezet van wel 80 gr en nog niet te houden. Maar toch moest je aan de overkant zijn dus gewoon korf naar de overkant en hij loop zelf wel vast .en dat leverde toch bij sommige vissers een goed resultaat op.en er werden mooie brasem gevangen .op. nr 1 in het feedervak was het Roelof Koekoek wie maar liefst 31 kilo wist te vangen en de wedstrijd op zijn naam kon zetten. Gefeliciteerd roelof. Op nr 2 zat henk dimmedaal ook hij wist mooie brasem te vangen en werd 2de met met meer dan 20 kilo.
 
 
Winnaar Roelof Koekoek 
 
Ook in vak b waren de vangsten goed.daar werd de winnaar gert jan van Rijssen met 20.930 tweede werd Erik Nijland Rijssen Erik met 19.140 op stek nr 22 derde Mike bernts met 11.340 op nr 17.
Het vaste stok vak werd gewonnen door joop janssen met 15.555 op stek 34 nr 2 was gert koek koek met 11.450 stek 35.nr 3 was jan nijboer met 10.220 stek 37..
Winnaars gefeliciteerd maar ook werd er door menige vissers mooie vissen gevangen ondanks de zware omstandigheden en mochten we terug zien op een geslaagde dag en dus dik tevreden.
 
 
 
Mooie gesponsorde eindprijs 
 
 
Helaas was dit wel voor de laatste keer na 25 keer dit evenement te hebben georganiseerd is er besloten dat dit de laatste keer was de opkomst werd minder maar mogen tevreden terug zien iedereen bedankt voor jullie steun.maar ook de organisatie bedankt voor het vele werk en inzet Ingmar Boersma bedankt alle respect en petje af. En we zullen het zeker missen maar was altijd fijn om mee te doen.iedereen nog een goed weekend en geef even een reactie voor de organisatie van dit prachtige evenement.
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser