Skip to main content

Visvakantie Nederland

Visvakantie Nederland

Heerlijk vissen, kampeerplaats pal aan het water

De echte visliefhebber geniet tijdens een visvakantie bij Vakantiepark Bergumermeer in Friesland. Er zijn op verschillende plaatsen op het park rustige visstekken, waar u in het Prinses Margrietkanaal of het Bergumermeer kunt vissen. De camping heeft plaatsen direct aan het water, zodat u meteen vanuit uw tent, stacaravan of huisje uw hengel uit kunt gooien.
Boek nu je visvakantie in Nederland!

Bergumermeer vakantie

Vissen binnenhengelen uit het Bergumermeer

Het Bergumermeer is een paradijs voor vissers. Of je nu op je eigen kampeerplaats staat, aan de oever zit of rustig in je bootje drijft, hier vul je een visvakantie zelf in. En wat voor een vissen zwemmen hier! Je vindt heel veel vissoorten, van baars tot snoekbaars en brasem. Geniet van de prachtige natuur terwijl je wacht op de spannende momenten waarop je je hengel voelt trekken en je beet hebt. Het Bergumermeer is dé plek voor de visliefhebber. De mooiste visvakantie Nederland beleef je aan en op het Bergumermeer.

Ook een geweldige visvakantie in Bergumermeer beleven? Kom naar Camping & Vakantiepark Bergumermeer en hengel de mooiste vissen uit het water. Welke vis wil jij ongetwijfeld vangen?

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser