Skip to main content

Vissen voor een Goed Doel! Stichting Happy Smile.

Nieuw-Amsterdam - Gerard Koopman Hengelsport Dierenspeciaalzaak en Evezet Fishing organiseren op zondag 13 oktober 2024 een grote benefiet viswedstrijd voor Stichting Happy Smile. Deze Stichting heeft als doelstelling gezinnen met een ernstig ziek kind of een kind met een ernstige beperking een onbezorgde dag of weekend te laten beleven als VIP op evenementen en circuits in Nederland of elders in Europa. De gezinnen krijgen tijdens het VIP-arrangement de kans om de ziekte voor even te vergeten.

Dit top evenement, dat de hengelsportgemeenschap samenbrengt, zal worden gehouden aan het Noord-Willemskanaal (van Assen tot aan De Punt) en zal bestaan uit diverse vakken waaronder feeder- en vaste stok vakken. Aan het event kunnen maximaal 100 vissers deelnemen.

Meer informatie over deze benefiet wedstrijd, zoals inschrijving, locatie, loting, catering etc, etc. zal in het voorjaar bekend worden gemaakt. Zet zondag 13 oktober alvast in je wedstrijdagenda, want deze wedstrijd mag en wil je niet missen!

 

© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser