Skip to main content

SHIMANO AERO X5

AERO X5 - bekijk ze nu bij de Shimano Pole dealer...
Met de AERO X5 Competition ervaar je de voordelen van de nieuwste ontwerptechnologie en dezelfde features als Shimano’s allerbeste AERO Pro Competition vaste stok, teruggebracht in een middenklasse prijs. De X5 is een geweldige allrounder voor zowel witvissen als vijvervissen en die door zijn krachtige eigenschappen extra uitblinkt in het vissen op karper.
 
De X5 is gebouwd op dezelfde mal als de wereldklasse AERO Competition Pro maar met een nog sterkere en robuustere carbonconstructie. De hengel bezit een zeer goede balans en reageert heel snel bij het aanslaan wat meer aanbeten in vangsten omzet.
Als je op zoek bent naar een extreem sterke alleskunner die ingezet kan worden voor ondiep vissen op commercials, brasems en blieken vangen op kanalen en het temmen van grote karpers, dan is dit de hengel die je nodig hebt.
Gebruik de F1 of Power kits en de hengel heeft een sterk, responsief gevoel waarmee je vol vertrouwen grote aantallen sterke karpers kunt vangen. In combinatie met de Match topsets wordt hij getransformeerd in een geweldige allrounder.
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser