Skip to main content

Handgemaakte leef en weegnetten van Cor de Graaf. (Sterk en betrouwbaar.)

Toch een aanrader vooral na afgelopen weekend. Deze netten zijn sterk en betrouwbaar. Zeker met zwaar weer zoals afgelopen weekend Ketelmeer.
 
 
DEZE LEEFNETTEN ZIJN VERKRIJGBAAR IN GROEN EN BLAUW. EN BRUIN EN ROOD EN ZWART EN ORANJE. MET VERBETERDE BLOKKEN WAAR HET DRAAD EIND NU HELEMAAL DOOR HEEN GAAT 
Cor de Graaf leefnetten
Dit leefnet is gemaakt van zacht knooploos netwerk zodat de vis niet beschadigt. het is beter bestand tegen slijtage omdat er een extra pees in geregen is waar de kabelbandjes achter zitten. Deze zitten dus niet alleen vast aan het netwerk zo als bij alle andere leefnetten .
Cor de Graaf leefnetten
 
Dit net blijft goed open staan, waardoor er meer meer ruimte is voor de vis. Het water stroomt er goed doorheen dankzij de 9 mm mazen. en komt op de stroom niet omhoog, wat de vis ten goede komt.De ringen zijn bijna massief, sterk en zwaar zodat het net goed blijft liggen. Ze zijn aan de buitenzijde van het net bevestigd met kabelbandjes, dit ter voorkoming van beschadigingen aan het netwerk. De uiteinden van de bovenste ring zijn aan elkaar verbonden met een massief stuk kunststof. Deze bevat een universele schroefdraadaansluiting, zodat u het leefnet kunt bevestigen aan een plateausteun. voor de zelfde prijzen ook verkrijgbaar met eerste ring met diameter 60 cm rond, als u aangeeft waar het universele draadeind moet zitten, naar voren of naar beneden of schuin alles kan.
 
WE KUNNEN DE LEEFNETTTEN NU OOK UIT 2KLEUREN MAKEN 5 EURO DUURDER.
 
Dit leefnet kan ingezet worden op rivieren als de Maas, Waal en Rijn, maar ook op kanalen meren van af de stenen oevers. en vijvers en vanuit de boot. Het is een leefnet waar u lang plezier van zult hebben. Een aankoop die zijn geld dubbel en dwars waard is.
Leefnet 4 meter lang diameter 53 cm of 45 cm GECOAT: €105 inclusief verzendkosten 2 voor 200 euro.
Leefnet 4,5 meter lang diameter 53 cm of 45 cm GECOAT € 110 inclusief verzendkosten. 2 voor 210 euro.
?Leef 5 meter lang diameter 53 cm of 45 cm GECOAT: €120 inclusief verzendkosten. 2 voor 230 euro.
Bij een gecoat leefnet is het nylon net in een coating gedompeld en gedroogd. Hierdoor neemt het praktisch geen water meer op, is het snel droog en veel minder stank, en het ligt strakker in het water.
 
voor meer informatie en bestellingen Cor de Graaf 06-22372098
 
Cor de Graaf leefnetten
Ook de handgemaakte Weegnetten zijn perfect. 
 
 
 
 
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser