Skip to main content

Guru A-Class Match Pole Pack 13 Meter.

De A-Klasse-serie bestaat uit vijf hengels, beginnend bij een korte marge van 5,5 meter tot een hengel van 13 meter. Ze zijn allemaal ontworpen om een ​​grote verscheidenheid aan vissituaties te bestrijken tegen een betaalbare prijs. Alle hengels uit de A-klasse zijn gemaakt met Zero 400 Tensile Carbon, een supersterke carbon die de perfecte balans biedt tussen duurzaamheid en kwaliteitsprestaties. Er zijn twee verschillende afwerkingen gebruikt voor de A-Klasse hengelreeks, zodat de hengels optimale efficiëntie en prestaties hebben.
 
Guru A-Class Match Pole Pack 13 Meter
 
De handsecties zijn voorzien van een superglijdende verfafwerking en een wrijvingsvrije matte tape-afwerking op de dunnere secties, beide gecombineerd verbeteren de snelheid en efficiëntie aanzienlijk, zelfs tijdens die lastige omstandigheden waarin natte plakkerige handen je kunnen vertragen. Een functie om de stijfheid en prestaties te verbeteren is de toevoeging van het Guru Performance Point Alignment System. Zodra de punten op één lijn liggen, verstijft dit de ruggengraat van het carbon en zorgt dit voor optimale stokprestaties. De True Extensions vormen een belangrijk onderdeel van het A-Klasse hengelassortiment. Deze brengen de stokken op de exact aangegeven lengte. Dit is een belangrijk kenmerk dat we hebben overgenomen van ons vlaggenschip, de Aventus vaste hengelreeks. Deze True Extensions zijn gemaakt met dezelfde hoogwaardige carbonconstructie en zijn voorzien van versterkte eindsecties voor verbeterde duurzaamheid.
 
 
De A-Klasse 13,0 m is de langste vaste stok in de A-Klasse-reeks en heeft een serieuze stoot, maar heeft ook een stijve actie die essentieel is voor een langere vaste stok. De 13,0 m lange vaste hengel uit de A-klasse wordt geleverd met twee True Extensions op 11,5 m en 13,0 m voor verbeterde nauwkeurigheid en veelzijdigheid. Op het gebied van veelzijdigheid hebben we twee pakketopties ontwikkeld voor de 13,0 meter lange A-Klasse vaste hengel, een Match en een Power Pack.
Productinformatie

• Guru A-Class Match Pole Pack
• Lengte 13 meter
• Gewicht; 1180 gram
• Inhoud; 13.0m Pole (Supplied with 3.5mm Generic Match Kit), 13m True Extension, 11.5m True Extension, 2 x 3.9m Generic 3.5mm Match Kit, 1 x Generic Cupping Kit
• Geleverd in doorzichtige PVC tubes
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser