Skip to main content

GHV Groenlo Succesvolle ouder/jeugd koppelwedstrijd aan de Maliebaan.

Succesvolle ouder/jeugd koppelwedstrijd aan de Maliebaan.
Afgelopen zondag vond aan de Maliebaan de jaarlijkse ouder/jeugd koppelwedstrijd plaats, georganiseerd door Ruud Pasman en Wouter Remmelink vanuit de GHV. Van 9 tot 12 uur streden zes koppels om de titel van beste vissersduo, en hoewel het deelnemersaantal dit jaar wat lager lag dan voorgaande jaren, was de sfeer er niet minder om.
 
GHV Groenlo
 
De wedstrijd begon veelbelovend. In het eerste uur vlogen de vissen de netten in, tot groot enthousiasme van de vissers. Helaas bleef dit succes niet aanhouden; de laatste twee uur wilden de vissen minder bijten, waardoor de vangst uiteindelijk wat tegenviel. Dit mocht de pret echter niet drukken, want de deelnemers bleven vrolijk en gemotiveerd.
Het zonnige weer droeg bij aan de gezelligheid. In de schaduw was het nog fris, maar zodra de zon doorbrak, was het heerlijk vertoeven langs de Grolse gracht. De organisatie zorgde voor een extra versnapering door tijdens de wedstrijd rond te gaan met drinken en chips voor alle deelnemers.
 
GHV Groenlo
 
Hoewel er helaas minder koppels meededen dan vorig jaar, vermoedelijk door natuurlijk de vissers die op de Eefseler kermis waren en een andere belangrijke viswedstrijd in de buurt, was iedereen verder enthousiast over het verloop van de ochtend.
We kijken nu al uit naar volgend jaar, hopelijk met een nog grotere opkomst en een nog betere vangst!
Uitslagen:
1. Bryan Meekes - Ruud Pasman met 54 vissen (2586 gram)
2. Dyon Meekes - Andre Nijman met 38 vissen (2285 gram)
3. Twan Remmelink - Theo Wayerdink met 30 vissen (2135 gram)
4. Chiem Wellink - Paul Overkemping met 24 vissen (1875 gram)
5. Mees Westhoff - Martijn Hoeben met 19 vissen (1950 gram)
6. Puck Roosenboom - Martijn Roosenboom met 10 vissen (1785 gram)
 
GHV Groenlo
 
 
 
© 2013 De Witvisser
Site ontwikkeld en structuur onderhoud door maindes
Data onderhoud door De Witvisser