Onlangs visten consultants, Klaas Mozes en Henk Enting een oefensessie aan het Heerenveens kanaal. Er werden diverse dingen getest, vooral in de voer en aas samenstelling, Klaas voerde met muggenlarven terwijl Henk zich op casters en hennep concentreerde.
Ondanks de koude oostenwind beet de vis aardig goed, mooie voorns en brasems gleden in het schepnet.

 


Gekozen voor dobbers van 0.7 tot 1 gram. De tuigjes gemaakt met de nieuwe Intenz Power Mono lijn van 12/00, een nieuwe lijn op de markt. Een zeer soepele lijn die zich gemakkelijk laat knopen.
Klaas liet zijn Identity superior 9000 goed zijn werk doen, afgemonteerd met 1 mm solid elastiek. De ideale combinatie voor deze visserij. De meeste vis werd gevangen op 11 meter waar het circa 2.20 diep was.

 


Na 4 uur vissen hadden ze gezamenlijk ruim 35 kilo aan voorn, kolblei en brasem gevangen. Een leerzame dag! Dit soort sessies zijn enorm belangrijk om succesvol te zijn bij wedstrijden. Tijdens het vrij vissen heb je beter de mogelijkheden om het één en ander uit te proberen, wat in de wedstrijd vaak niet lukt. Even een plan van aanpak maken en nadien evalueren geeft je meer kennis en kunde.

 


Zorg er ook voor dat het materiaal op orde is en je spulletjes netjes zijn opgebouwd, dit levert zeker meer vis op. Weten waarmee je bezig bent en wat er op de markt is, is misschien wel de meest passende sleutel tot SUCCES !!!

Cresta saga        Cresta saga       Cresta saga

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeSHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaHengelsport SappemeerPreston Innovations.T Wisentbos DrontenVerpa-Geers Groundbaits.Wormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Maver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.