Vandaag weer een kort verslag. Na de Hardcore-cup van gisteren is vandaag de Viking-Cup van start gegaan. Het was voor iedereen onbekend waar je moest zitten en wat de beste loting zou zijn. De ene wilde graag een laag nummer hier was het gisteren ook goed. De ander had liever een hoog nummer zo dat ze de laatste dagen op delage nummers kwamen te zitten. Het maakte mij in ieder geval niet uit. Als we maar vis vingen.

 

 

Druk in het water. 

Voor de loting werd er nog even tekst en uitleg gegeven over de vakindeling en we konden van start.

Het was vandaag een leuke visserij de winnaars hadden meer dan veertig kilo voorn. Dit was wel in het A vak. Daar is heel goed gevangen. De meeste koppels meer dan twintig kilo. Voor de rest was het ook allemaal goed. Wij hadden twaalf kilo in het C vak. Morgen mogen wij naar het A vak dan maar hopen dat de voorns nog actief zijn.

Morgen meer.

 

Peter vd Willik met een mooie baars

 

 Koppel Wim de Boer en Arend Profijt vingen nog een mooie paling.

 Verpa groundbaits                  Verpa groundbaits                   Verpa groundbaits 

Vlemming en viktor met een paar mooie Brasems. 

 

Nog een mooie Baars.

Verpa groundbaits                  Verpa groundbaits                   Verpa groundbaits 

 

 Zelfs is er een forel gevangen door Dick Valstar.

 

 

 

GURU Knowledge is power.Saga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerVerpa-Geers Groundbaits.Preston Innovations.BAITSHOP.NLMaver EvezetT Wisentbos DrontenMarcel vd EyndeSHIMANO AEROWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.