De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

Marcel vd EyndeWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLMaver EvezetSHIMANO AEROHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.FREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.CHAMPION FEEDT Wisentbos DrontenHJG DRESCHER

Jeugd nieuws

Geslaagde jeugdviswedstrijd jeugdhengelsportvereniging H-S

De jeugdviswedstrijd in het Oosterpark Hoogezand van de jeugdhengelsportvereniging H-S zit er weer op met heerlijk weertje erbij en er werd leuk gevangen de uitslag volgt spoedig via de www.jeugdhengelsportvereniging.nl . Dit is prachtig om hierbij aanwezig te mogen zijn de lach van de kinderen bij de prijsuitreiking en blij zíjn met een zakje voer terwijl er óók een mooie HENGEL staat ze zijn zo dankbaar .

 

 

Alles super geregeld vandaag ook de vliegvisvereniging dé hunzepalmers waren erbij met demo vliegvissen zelf met een héérlijk lunch pakket voor de vrijwillegers , Maar met spontane hulp voor het meten en opschrijven was er hulp genoeg en alles weer SUPER is verlopen. En daar kan de jeugdhengelsportvereniging weer trots op zijn, wij zeggen toppers zijn jullie.
Ook de extra prijzen van Cresta en Preston Innovations waren welkom en nu voor iedereen een prijs bedankt hiervoor wie de jeugd heeft heeft de toekomst. We hopen dat de volgende generaties net zo veel plezier mag beleven als wij aan de waterkant beleven buiten genieten aan de waterkant van de hele natuur eromheen.
De  uitslag van afgelopen zondag 2 juni.*Leeftijdscategorie 6 t/m 9 jaar*
1 Gerben Bouwman 140cm
2 Julian Hindriks 87 cm
3 Daimyen v/d Beek 33 cm

*Leeftijdscategorie 10 t/m 13 jaar*
1 Julius Marsman 191 cm
2 Wouter Heller 131 cm
3 Stefan Lammerts 121 cm

*Leeftijdscategorie 14 t/m 18 jaar*
1 Robin Lammerts 259 cm (algemeen kampioen)
2 Niels Kors 179 cm
3 R. Rispens 133 cm

*Beker grootste vis*
Sander Lambeck vis van 27 cm

 

 

 

 

 

 

 

FREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - CrestaHJG DRESCHERPreston Innovations.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerBAITSHOP.NLCHAMPION FEEDMaver EvezetT Wisentbos DrontenSHIMANO AEROGURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeWormenkwekerij Wasse