De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROPreston Innovations.BAITSHOP.NLMaver EvezetWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenHengelsport SappemeerCHAMPION FEEDMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSSaga-the-game-changer - Cresta

Jeugd nieuws

Succesvolle Aftrap GHV jeugdcompetitie!

Afgelopen jaar werd door de Groenlose Hengelsport Vereniging proef gedraaid met twee jeugdwedstrijden aan de vijver bij de Hartreize.

Dit was zo'n doorslaand succes dat besloten werd hiermee door te gaan in 2018 en het aantal wedstrijdjes uit te breiden.

Veel deelname

Het is altijd even afwachten hoeveel kinderen er uiteindelijk deelnemen, maar met 19 deelnemers op woensdag 20 juni kan de organisatie van de jeugdwedstrijden zeer tevreden zijn.

'Het jeugdvissen leeft enorm in Groenlo' aldus Wesley Helmers.

 

 

Al snel na het beginsignaal werden de eerste vissen gevangen en dit bleef gedurende de hele wedstrijd zo. Het was een compleet visfeest daar aan de vijver van de Hartreize. Vele familieleden kwamen even een kijkje nemen of bleven er zelfs de hele avond. De jeugd beleefde zoveel plezier aan deze jeugdwedstrijd en dat is geweldig om te zien.

Hulp

Een groot deel van de viscoaches van de Groenlose Hengelsport Verenging waren aanwezig om de kinderen met raad en daad bij te staan. Ook kregen de kinderen vele tips mee waarmee ze nog beter kunnen vissen. Bijvoorbeeld dat de haak wel iets kleiner mag. Genieten dus aan de Hartreize op deze mooie woensdagavond.

Prijsuitreiking

Exact om 20.00 uur klonk het eindsignaal en kon de balans worden opgemaakt. De vraag was of er meer dan 1.000 vissen waren gevangen en dat bleek net niet het geval te zijn. De teller bleef bij 864 vissen steken. Toch een geweldig aantal. Voorzitter Erik Mentink reikte de prijzen uit en uiteindelijk was het Thijs Lankeet met 105 vissen die eerste werd. Alle kinderen ontvingen een prijsje waaronder allemaal een vrijkaart voor het Watermuseum in Arnhem. Een erg leuke attractie.

De volgende jeugdwedstrijd aan de vijver van de Hartreize wordt gevist op woensdag 11 juli met opnieuw leuke prijzen te winnen. En omdat het dit jaar een competitie is kan iedereen nog kampioen worden. Dan verzamelen we ook weer om 18.00 uur bij de vijver van de Hartreize en neem gerust je vriendjes e/o vriendinnetjes mee. Deelname is gratis en er zijn weer leuke prijzen te winnen.

Uitslag en Tussenstand GHV Jeugdcompetitie

 

1.

Thijs Lankeet

105

vissen

2.

Thijn Luttikholt

 74

vissen

3.

Jesse Remmelink

71

vissen

4.

Frans Jansen

64

vissen

5.

Jacco Hubers 

63

vissen

6.

Job Wiegman

58

vissen

7.

Dion ten Barge

48

vissen

8.

Kees Harbers 

44

vissen

9.

Tjarko Branten

43

vissen

10.

Tess Luttikholt

41

vissen

11.

Qwin Hobe    

37

vissen

12.

Finn Lebbink

34

vissen

13.

Max Rave      

33

vissen

14.

Finn Eisinga

32

vissen

15.

Wiebe Theissen

25

vissen

16.

Levi Hubers   

25

vissen

17.

Fedde te Kortschot

24

vissen

18.

Yme te Kortschot

23

vissen

19.

Yaluca Meusert

20

vissen

 

 

 

CHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseHJG DRESCHERPreston Innovations.BAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetHengelsport SappemeerMarcel vd EyndeGURU Knowledge is power.SHIMANO AERO