De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

SHIMANO AEROFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseT Wisentbos DrontenMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HJG DRESCHERGURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeCHAMPION FEEDPreston Innovations.Hengelsport Sappemeer

Algemeen nieuws

De 15e editie van De Witvisser Centerparcs Cup is van start gegaan.

Door de versoepelingen van de corona regels is het mogelijk gemaakt dat we eindelijk weer een hengeltje kunnen uitgooien bij Centerparcs De Huttenheugte. Aangezien het een event via de Huttenheugte is kregen we groen licht.

 

Alle teamcaptains op gepaste afstand aan een tafel

Natuurlijk hebben we nog met enkele regels te maken zoals de anderhalve meter en dat de feestavond en BBQ niet door kan gaan. Maar dat is voor de meeste vissers geen probleem. De loting was vanmorgen om 11:30 uur met de teamcaptains en dit was natuurlijk een belangrijk onderdeel. Wie komt waar te zitten. Natuurlijk zijn er altijd mindere plekken. Mocht je hier loten dan kan je nog een poule prijs winnen. En anders moet je er een gezellig weekend van maken.

Druk bezig met de voorbereiding.

Dat lukt in ieder geval team centerparcs. Daar was ik net en hier werd al stevig gegeten en gedronken. De wok kwam er zelfs bij. Met speciale kok. Het is nu bijna vijf uur en ik heb verder nog niets van vangsten gehoord. Dat is ook lastig ik ben namelijk alleen nog maar bij het team van de huttenheugte geweest.

Je moet er wat voor over hebben.

Het viel wel op dat er op enkele plaatsen wier lag. Ook wij hebben hier last van. Enkele teams namen echt de moeite om een schone plek te krijgen.

 

We hebben ook dit jaar CRESTA weer als sponsor voor de extra prijs voor de zwaarste karper of anders Zeelt.

 

Later meer

Hieronder de stekloting en ik hoop u wat op de hoogte te kunnen houden van de vangsten van deze 24 uurs.

De Witvisser.

 

 

Het valt niet mee.

 

 

BAITSHOP.NLHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.HJG DRESCHERMaver EvezetT Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDHengelsport SappemeerWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeSHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.FREE SPIRIT/RINGERSPreston Innovations.GURU Knowledge is power.