De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

FREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDHengelsport SappemeerVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Wormenkwekerij WassePreston Innovations.T Wisentbos DrontenHJG DRESCHERSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeMaver EvezetBAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.SHIMANO AERO

Algemeen nieuws

TERUG OP VOORRAAD. CRESTA VISORATE INTENZ SUPERIOR BRAID.

Inmiddels hebben al vele feedervissers kennis gemaakt met onze nieuwe braid welke rond, fijn geweven en mooi dun is.
Door deze eigenschappen snijdt de lijn heel gemakkelijk door het wateroppervlak en is dan ook binnen no-time onder water. Dit zorgt voor een zeer directe verbinding tussen de hengeltop en voerkorf. Wat simpelweg meer aanbeten oplevert.
Cresta VISORATE
 
De VISORATE INTENZ SUPERIOR BRAID is te verkrijgen in 0,09mm voor de normale feedervisserij tot middelgrote afstanden. En in 0,07 voor de lichte feedervisserij op korte afstanden.
Bekijk en vergelijk 'm is in de winkel
HJG DRESCHERHengelsport SappemeerSHIMANO AEROBAITSHOP.NLCHAMPION FEEDWormenkwekerij WasseMarcel vd EyndeMaver EvezetT Wisentbos DrontenFREE SPIRIT/RINGERSVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Saga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.Preston Innovations.