De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

SHIMANO AEROCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.HengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Hengelsport SappemeerMarcel vd EyndeMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij WasseHJG DRESCHERBAITSHOP.NLT Wisentbos DrontenGURU Knowledge is power.Preston Innovations.FREE SPIRIT/RINGERS

Algemeen nieuws

Inschrijving voor de Youth Challenge is gestart.

Ook in 2021 worden er Youth Challenge wedstrijden gevist. Verschillende federaties organiseren wedstrijden speciaal voor de jeugd tot en met 19 jaar, verspreid over het hele land.

Wil jij meer wedstrijden vissen en jezelf verbeteren of kennismaken met de wedstrijdvisserij? Dan is deze wedstrijdserie zeker iets voor jou! Met een geldige (Jeugd)VISpas mag je deelnemen aan de Youth Challenge wedstrijden, je hoeft dus niet per se lid te zijn van de organiserende federatie.

Het reglement is zo eenvoudig mogelijk; het draait ten slotte om het vissen. Er wordt gevist met de vaste stok en matchhengel.

 Nieuw in 2021 de Youth Challenge competitie
Dit jaar is een competitiemodel toegevoegd aan de Youth Challenge wedstrijden. Per wedstrijd, waaraan je deelneemt, ontvang je punten voor het eindklassement.
Je hoeft niet aan alle wedstrijden mee te doen om hoog te eindigen, het helpt natuurlijk wel.
Per categorie ontvangt de top 10 van het eindklassement een mooie prijs!

Je kunt je aanmelden voor één van deze categorieën: 

  • U15: maximaal 13 jaar op 31 december van 2020.
  • U20: maximaal 18 jaar op 31 december van 2020.

Wanneer je 14 jaar bent geworden na 31 december 2020 mag je meedoen bij de U15.
Ben je 14 jaar geworden op of voor 31 december 2020, dan moet je meedoen bij de U20.
Voor de U20 geldt hetzelfde, ben je of word je 19 jaar na 31 december 2020 dan mag je meedoen bij de U20.
Ben je 19 jaar op of voor 31 december 2020, dan mag je niet meedoen bij de U20.

Doe wedstrijdervaring op en doe mee!


Planning alle Youth Challenge wedstrijden 2021
LET OP: Het programma is onder voorbehoud van mogelijke corona maatregelen.

Op deze pagina verschijnen de corona updates, indien dit nodig is. Alle wedstrijden worden gevist volgens het coronaprotocol Verantwoord sporten van het NOC-NSF en de protocollen voor verantwoord vissen van Sportvisserij Nederland.

De volgende wedstrijden staan gepland


 

 

 

HJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.T Wisentbos DrontenWormenkwekerij WassePreston Innovations.GURU Knowledge is power.Marcel vd EyndeCHAMPION FEEDBAITSHOP.NL