De nieuwe SHIMANO ULTEGRA molen. 

BAITSHOP.NLMaver EvezetVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.FREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERMarcel vd EyndePreston Innovations.Hengelsport SappemeerGURU Knowledge is power.SHIMANO AEROSaga-the-game-changer - CrestaWormenkwekerij Wasse

Algemeen nieuws

Enkele vistips Tackle Guru Benelux.

Haast zomerse omstandigheden zijn natuurlijk top voor de viskriebels en je zou bijna gek zijn als nu niet naar de waterkant zou trekken. Maar soms moet er natuurlijk ook gewerkt worden. 
Maargoed een mini serie met tips die jou kunnen helpen meer vis te vagen met de vaste hengel aan het kanaal zijn natuurlijk nooit weg. 
Tackle Guru Benelux
 
▶️ Een standaard puur voertje is prima, maar dit versnijden met lichte grond of leem kan zeker in deze tijd van het jaar verschil maken. Daarnaast maakt dit het voer wat zwaarder en ontstaat er op de bodem vaak een attractief wolkje wanneer de vis erin gaat azen en wordt het gemakkelijker om veel aas erin te verwerken als je er een beetje grijze leem aan toevoegt. Op deze manier creëer je ook de perfect mix om bij te voeren.
Tackle Guru Benelux
▶️ Met casters vang je meestal niet vanaf de eerste inzet vis, het is dus belangrijk om regelmatig casters te voeren als je hier uiteindelijk vis mee wilt vangen. Vaak loont het zich om het volume naarmate de tijd vordert op te hogen zodat je uiteindelijk de grotere vissen kunt selecteren met casters.
Tackle Guru Benelux
▶️ Maak een wolk en voer los aas! Het kan goed werken om eens een cupje gedeeltelijk te vullen met wat los voer en aas en dit extra nat te maken zodat je een papje creëert. Wanneer je dit los cupt, dan ontstaat er een flinke wolk wat als extra trigger goed kan werken om de vis aan te lokken of aan het azen te krijgen.
 
GURU knowledge is power                        GURU knowledge is power                          GURU knowledge is power
 
 
 
Maver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaMarcel vd EyndeWormenkwekerij WasseVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Preston Innovations.GURU Knowledge is power.BAITSHOP.NLHJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSCHAMPION FEEDHengelsport SappemeerSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.