Algemeen nieuws

Evezet gooit olie op het vuur!

Evezet heeft een rijk pakket aan oliën en daarvan zijn er een aantal zeker ook in deze koudere maanden een echte verrijking. Handige 50ml potjes met brede hals maken het dippen van haakaas mogelijk.

Het gebruik van de diverse oliën,

Oliën zijn lastig oplosbaar dus wanneer je dit wilt is lauwwarm water bevordelijk voor het oplossend effect.

We raden vanwege de puurheid van Evezet oliën matig gebruik aan. Puur soaken of dippen kan.

Gebruik de olie op aas en of in voer/partikel mixen.

 

De winter top drie!

Evezet hennep olie, deze olie wordt verkregen door extractie uit hennep zaad. De van nature aanwezige oliën zijn superaantrekkelijk voor o.a. Karper en alle witvissoorten. De vloeistof is diep groen van kleur wat de puurheid en kwaliteit aangeeft van de gebruikte hennep.

In de winter werkt de olie bijvoorbeeld om je gekiemde hennep een extra boost te geven. Bij de kiemfase komen in het kookvocht essentiële oliën los die vaak met het kookvocht worden weggegooid. Nooit meer doen uiteraard. Laat het afkoelen en gebruik het om je voer mee aan te maken.

De Karpervisser gebruikt het bijvoorbeeld in zijn/haar particlemix en al dan niet in de PVA sok.

 

Evezet Fishing

hennep olie

Wanneer je gekiemde hennep, pellets of partikel mixen soaked in de hennepolie dan vormt het een laag die ook in kouder water vlot loskomt en de sterke pure aroma afgeeft.

Wees behoedzaam bij gebruik, het is al snel teveel!

 

 Evezet Fishing

Fish olie 

Evezet Fish olie, deze olie werkt o.a. super op pellets die ook in de winter vaak bijgevoerd of als aas gebruikt worden op de commercial en steeds vaker ook bij o.a. de havenvisserij. Fisholie is over het algemeen oranjebruin van kleur, het zit vol omega 3 vetzuren wat voor vis een rijke bron aan energie is. De karpervisser gebruikt het veel en vaak maar let wel op want de Evezet oliën zijn heel puur en dus is teveel gebruiken contraproductief.

 

 Evezet Fishing

Anijs olie,

Evezet Anijsolie, anijs is een bekende wintergeur bij de specifieke voornvisserij voor velen onmisbaar. In bijna elke voermix voegen deze vissers droge gemalen ster anijs toe. De geur is super sterk en dus is spaarzaam gebruik aan te bevelen. De Olie wordt zowel opgelost in lauwwarm water voor het aanmaken van voer alsook direct op diverse soorten aas.

Ook is bekend dat Meerval de anijs geur en smaak op prijs stelt.

Er zitten in het pakket van Evezet nog meer varianten zoals, Scopex, Lever concentraat, Amandelolie en de bekende lokkers zoals o.a. |Pol Vitamo.

Alle oliën zijn het hele jaar door te gebruiken.

EVEZET MAVER FRENZEE                   EVEZET MAVER FRENZEE                         EVEZET MAVER FRENZEE 

Kijk ook op de totaal vernieuwde website www.evezet.nl er wordt deze maanden doorlopend hard gewerkt aan het vullen van de website. Producten, catalogie van de diverse merken en tips etc vind je hier.

 

Maver EvezetFREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERBAITSHOP.NLVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROPreston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.