Algemeen nieuws

GURU Top 5 Guru vis video momenten van 2020. (Video)

In deze Top 5 Guru vis video momenten van 2020 neemt Sjors Milder je mee naar zijn absolute top 5 video momenten van 2020.  Soms zat het mee en soms zat het tegen tijdens het filmen, maar belangrijker nog er is veel gelachen er zijn bijzondere momenten vastgelegd en er zijn veel en grote vissen gevangen.

 

Anja Groot en Reijer Kros zorgen in ieder geval ook in deze video weer voor hilarische momenten. De top 5: 5. Eerste Inside-Out video van het jaar.

 

 

Brasemvissen in de winter aan het Noord-Hollands kanaal waarbij de video letterlijk gered is tijdens het laatste licht van de dag. 4. N-Gauge Distance feeder opnames schubbenplas net voor de eerste lockdown. 3. Offtrack Schubbenplas net na lockdown. 4. Offtrack video van Anja met Reijer waarbij meneer de krab roet in het eten gooide. 5. Start van het vloggen tijdens corona met als hoogtepunt de karper aan de 9ft hengel.

 

 

 

HJG DRESCHERFREE SPIRIT/RINGERSMaver EvezetSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.GURU Knowledge is power.SHIMANO AEROHengelsport SappemeerHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.T Wisentbos DrontenCHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Wormenkwekerij WasseBAITSHOP.NLMarcel vd Eynde