Algemeen nieuws

Feeder vissen in de winter. (Jeroen Jansen)

Aangezien ik in de lappenmand zit en geen verslagen kan schrijven een kort verslag van mijn vismaat Jeroen.

Voor het eerst echt Feeder vissen in de winter. Ik had ook nog niet met onze nieuwe lijn gevist ( Visorate Intenz Superion 0,07 en 0,09 Braid) vandaag dus gevist met de 0,07. De eigenschappen van deze lijn is dat hij super rond is,erg soepel van de molen gaat en dat hij bij het zakken goed zinkt .

 

Jeroen Jansen   Jeroen Jansen

 

Voor mij was deze visserij dus best nieuw en heel anders dan in het voorjaar of zomer . Dat er in voorjaar en zomer best wat aas gebracht mag worden weet iedereen wel, maar dat is dus bij deze visserij wel iets anders . Met onze kleine korven 10 gram en 20 gram aan de slag en ook dat is best een x leuk om te doen .

 

Jeroen Jansen    Jeroen Jansen

 

Ik koos voor deze visserij voor G5 black en een deel supercrack brasem . Ik had de hengel op 3/4 en in de midden uitgelopen op beide plekken eerste 1,5 uur rustig maar door nog wat te wisselen , een kleinere haak en dunner lijn toch nog een paar leuke vissen mogen vangen .

 

Verder wens ik iedereen een heel gelukkig , gezond , liefdevol en visrijk  2021 toe.
 
BAITSHOP.NLSaga-the-game-changer - CrestaMaver EvezetHJG DRESCHERSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenPreston Innovations.CHAMPION FEEDWormenkwekerij WasseGURU Knowledge is power.FREE SPIRIT/RINGERSHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.Marcel vd EyndeVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport Sappemeer