Algemeen nieuws

Shimano Fishing Kairiki 8 gevlochten PE lijn.

De Shimano Kairiki 8 is een 8 carrier gevlochten PE lijn die geproduceerd is in Japan. 8 carrier betekend dat de lijn gevlochten is met 8 strengen. Je kunt wellicht wel begrijpen dat je een mooiere rondere lijn kunt vlechten met 8 strengen ten opzichte van traditionele 4 carriers/strengen.
 
Shimano Kairiki
 
De lijn beschikt over SHIMANO Enhanced Body Technology (S-EBT) en is geproduceerd middels de VT constructie/vlecht methode. S-EBT zorgt voor rondere, strakkere en soepelere lijnen geschikt om ver mee te werpen.
Het is een ontzettend sterke en soepele PE-lijn die perfect geschikt is voor het werpen op grote afstanden. De lijn heeft hierdoor ideale eigenschappen voor zowel het roofvissen in zoet- en zoutwater maar ook het feederen vanwege de hoge gevoeligheid, soepelheid en minimale geluid.
 
Shimano Kairiki
 
Verkrijgbaar in Steel Grey en twee extra opvallende kleuren om de lijn goed te kunnen volgen: Mantis Green en HiViz Yellow. Verder is er op grotere spoelen ook een Multi Colour variant die vooral gebruikt wordt bij het diepzee vissen. Beschikbaar in diameters variërend tussen 0.06mm tot 0.42mm op 150m en 300m spoelen.
Dankzij de soepelheid, lage diameter en dus lage weerstand in het water, is Kairiki 8 ook fantastisch voor vertical jigging.
Kairiki - Mysterious Power!
 
Shimano Kairiki
 
 
 
T Wisentbos DrontenHJG DRESCHERMarcel vd EyndeMaver EvezetFREE SPIRIT/RINGERSWormenkwekerij WasseBAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.Hengelsport SappemeerSaga-the-game-changer - CrestaHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.SHIMANO AEROPreston Innovations.