Algemeen nieuws

Top Dag! (Jeroen Jansen)

Afgelopen weekend was het de bedoeling om met Eerko Slagter te gaan vissen , zo gezegd,zo gedaan . Eerko zou een plek uitzoeken en ik zou wel horen wat het werd . Nou Appingedam kwam over de app op donderdag naar mij toe gestuurd. Ik zei,ik vind het prima,nog nooit geweest. Ik ook niet,zei Eerko. Oké dat word interessant. Dus ik het voer klaar gemaakt voor op de voorn.
 
 
Om 7.30 afgesproken om in Appingedam te zijn,we waren beide mooi op tijd,dus hup richting water . Nou is het omdat er geen wedstrijden meer gevist worden altijd afwachten als je wel de eerste bent. joepi de eerste . Een hele mooi plek zo midden in centrum en konden daar ook mooi 10 meter uit elkaar zitten dus dikke. Alles opbouwen,auto weg zetten en gaan met die. Het stroomde in het begin best hard,dus 2 gram dobber er op,zelfs deze stond dwars op het water maar ging wel al gelijk onder. Waar Eerko de voorn er al best los had kwamen ze bij mij ook steeds meer los met soms exemplaren erbij van rond de 500 gram voorn. Vandaag was de visserij niet van peilen, staande haak en gaan,NEE dat was het niet !
 
Vd Eynde             Cresta
 
We zijn de hele dag bezig geweest om de vis te zoeken. Dan staande haak,dan 30cm boven bodem,dan weer op 70 cm diep . Dus was gewoon echt werken om de beet er in te houden en natuurlijk veel overleggen van hoe en wat. Ook in het aas was het veel wisselen maar een spaghetti balletje erbij op was wel weer top .We hadden samen 440 vissen en ruim 50 kilo, dus ik kan wel zeggen dat het gelukt is om de vis te vangen .
Eerko bedankt! Het was een gezellige dag met veel grappen en grollen.
 
 
 
 
Maver EvezetFREE SPIRIT/RINGERSHJG DRESCHERBAITSHOP.NLVakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.SHIMANO AEROPreston Innovations.Marcel vd EyndeHengelsport SappemeerT Wisentbos DrontenWormenkwekerij WasseSaga-the-game-changer - CrestaGURU Knowledge is power.CHAMPION FEEDHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.