Algemeen nieuws

Nieuwe visstekken aan de vecht bij Zwolle.

Vanochtend is aannemersbedrijf  Mulder-Eykelkamp BV gestart met de aanleg van 25 stelconplaten langs de Vecht ter hoogte van de A28. Nadat in een eerder stadium het raster was teruggeplaatst in goed overleg met de aangrenzende boer, is het na een lang vergunningstraject, waarin o.a. stikstofdeposities berekend moesten worden, eindelijk zover dat het wedstrijdtraject ingericht kan worden met de stelconplaten.

 

Visstek Vecht Zwolle

 

Dankzij een goede samenwerking met  Hsv de Hengelsport Zwolle hebben we er straks een mooi wedstrijdtraject bij langs de Vecht. Naar verwachting zijn de werkzaamheden morgen afgerond en kunnen de platen in gebruik genomen worden, hetzij alleen nog niet voor wedstrijden gezien de huidige coronamaatregelen.

 

Visstek Vecht Zwolle

 

 

Vakantiepark Bergumermeer Vissen in Friesland.CHAMPION FEEDWormenkwekerij WasseHengelsportLauwe De hengelsportzaak van Maas&Waal.BAITSHOP.NLGURU Knowledge is power.HJG DRESCHERMaver EvezetSHIMANO AEROT Wisentbos DrontenSaga-the-game-changer - CrestaPreston Innovations.Hengelsport SappemeerFREE SPIRIT/RINGERSMarcel vd Eynde